Moeilijke periode voor BenB Vol Liefde Richard: ‘Met wie moet ik nu praten?’

WhatsApp Image 2024 08 16 at 111434jpg

Op Instagram heeft Richard, bekend van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde, recent droevig nieuws gedeeld.

Met veel emotie heeft hij afscheid moeten nemen van zijn moeder, een situatie waarover hij openhartig heeft geschreven.

Deze periode is extra zwaar voor Richard, die eerder al bezorgd was om zijn hond, zoals te zien was in een video bovenaan zijn profiel.

“Rust in vrede lieve moesje,” schrijft hij. “Waar kan ik nu mijn verhaal delen als ik het even niet meer weet.”

”Je voelde altijd zo goed aan wanneer het misging met me. Ik zal je zo erg missen mam. Doe papa de groeten.”

Na een periode van verdriet, moest Richard helaas ook afscheid nemen van een van zijn puppies die besmet waren met een virus. Het is een zware tijd geweest voor Richard, waarbij hij zijn gevoelens deelde:

“Arme stakker ging steeds in shock en moest dan steeds weer volgespoten worden met weet ik niet wat. Gisterenmorgen hebben we besloten haar te laten gaan. We konden haar leed niet meer dragen.” aldus Richard.

Temidden van verdriet was er gelukkig ook goed nieuws voor Richard: zijn andere honden, Spike en Blondie, waren gezond en herstelden goed van het virus.

“Ze spelen weer als nooit tevoren,” merkte Richard op. “We hebben besloten om deze twee dan ook bij ons te houden, onder onze vleugels.”

In deze uitdagende periode vindt Richard steun bij zijn trouwe viervoeters en de hartelijke reacties van zijn volgers.

Richard, bekend van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde, heeft onlangs droevig nieuws gedeeld op Instagram. De deelnemer heeft…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven