BenB Vol Liefde-Els deelt een klein beetje nieuws: Allemaal nieuwe roddels!

WhatsApp Image 2024 08 16 at 102239jpg

Uit een exclusief interview met RTL Boulevard blijkt dat Els, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, momenteel gelukkig is in de liefde.

Na een emotionele aflevering waarin Els afscheid nam van Robert Jan, onthult ze dat ze zelf de beslissing nam om te vertrekken, wat verrassend was voor velen.

“Maar ik had zelf ook al wel op een gegeven moment, de dag ervoor zoiets van…Ik ga eens even goed nadenken,” deelt Els in het interview.

Els heeft aangegeven dat zij het lastig vond om met andere vrouwen te concurreren voor dezelfde man. Ze benoemde: ”Want ik merkte dat ik er… Nou ik vond het moeilijk.”

”Dat heb ik ook aangegeven. En dat is ook heel raar om daar met andere dames te zitten voor iemand we allemaal leuk vinden. En ik denk: dan ga ik op het hoogtepunt weg. Dat had ik mijzelf al voorgenomen.”

Ondanks Els’ intentie om te blijven, heeft Robert Jan besloten dat zij moest vertrekken. Els denkt dat Robert Jan mogelijk gevoelens voor haar had.

”Waarom hij mij heeft weggestuurd? Zoals hij het zelf zo mooi zei: zelfbescherming. Maar goed, er kwamen nog meerdere dames. En hij wist, of weet, wie er nog meer zouden komen.”

In een eerdere suggestie liet Els doorschemeren dat een verandering op komst was in haar leven, zonder details te onthullen.

Op de vraag van de verslaggever van RTL Boulevard over haar liefdesleven, kon Els haar glimlach nauwelijks verbergen terwijl ze kort en krachtig antwoordde: “Heel goed.”

Deze reactie kan suggereren dat Els mogelijk een nieuwe liefde heeft ontdekt. Zou het Robert Jan kunnen zijn? Wat is jouw mening hierover? Laat het weten in de reacties!

Els, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, heeft haar liefdesgeluk gevonden. Tijdens een exclusief interview…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven