Frans Bauer bekritiseert familie Meiland hard.

WhatsApp Image 2024 08 16 at 083437jpg

Zanger Frans Bauer, altijd bekend om zijn vrolijkheid, heeft zijn mening gegeven over de familie Meiland en hun realityserie.

Bauer, wiens eigen familie ook bekendheid kreeg door een realityprogramma, vindt dat de Meilandjes hun show nu wel heel veel herhalen. “De koek is op,” zo zei hij.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

Het realityprogramma van de Bauers was twintig jaar geleden en dit jaar een groot succes met hoge kijkcijfers.

Frans Bauer in de knoop met zichzelf: ‘Ik zat in een spiraal van ellende’

Er is echter geen vervolg gepland, in tegenstelling tot de Meilandjes die ondanks lagere kijkcijfers nog steeds op televisie te zien zijn.

De familie Meiland gaat verhuizen: ‘samen gaan wonen met Maxime en haar gezinnetje’

”Het stond al vast dat we eenmalig terug zouden keren, in de vorm van De Bauers –

Frans vertelt in een interview met weekblad Privé dat er veel vraag was naar het programma, waar wekelijks drie miljoen mensen naar keken. Dit maakte het het best bekeken tv-programma bij de NPO van de afgelopen tien jaar.

Ondanks het succes staat Frans achter de beslissing om geen tweede seizoen te maken. Hij zegt: “Gemeten aan het succes zou je kunnen denken: we doen nog een ronde en nog een ronde, maar dan ga je het uitmelken en krijg je het Meiland-effect,” refererend naar de voortdurende aanwezigheid van de Meilandjes op televisie.

Frans benadrukt dat hij niet wil dat zijn familie op die manier eindigt. Hij concludeert: “Dan is de koek op een gegeven moment op.”

De altijd vrolijke en goedlachse zanger Frans Bauer heeft kritiek geuit op de familie Meiland en hun realityserie. Hoewel de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven