Roxy Dekker, een veelbelovende artiest, valt hard op Lowlands!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101015 4jpg

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan Roxy Dekker, de zangeres die opkomt in de Nederlandse muziekscene.

Haar muzikale reis begon in 2019 toen ze deelnam aan het Junior Songfestival als onderdeel van de groep 6TIMES.

Hoewel hun lied “End of Time” niet resulteerde in een plek op het Junior Eurovisiesongfestival, was dit nog maar het begin van Roxy’s muzikale avontuur.

Sinds 2021 is Roxy bezig als solozangeres en deelt ze vooral covers via platforms zoals TikTok. Haar nummers “Heimwee” en “Spijt” kregen al snel veel aandacht dankzij deze sociale media.

In 2023 brak Roxy door met het lied “Anne-Fleur Vakantie,” dat ontstond nadat ze haar volgers op TikTok vroeg om vier willekeurige woorden te sturen, waaronder “kleuren,” “zon,”

Vanuit haar creativiteit met de nummers “Ibiza” en “spiegel” ontstond dit bekende lied.

Dankzij de kracht van TikTok verspreidde het nummer zich razendsnel, met een vijfde plek in de Nederlandse Top 50 en vermelding in de Tipparade tot gevolg.

Niet alleen “Anne-Fleur Vakantie” werd populair, ook haar hit “Satisfyer” oogstte veel succes. Deze snelle opkomst heeft ertoe geleid dat Roxy Dekker op slechts 19-jarige leeftijd al een drukbezette agenda heeft met optredens.

Haar aanhangers genieten volop van haar optredens, waarbij dit weekend Lowlands op het programma stond.

Met hoge verwachtingen wilden velen samen met Roxy “Satisfyer” meezingen. Echter, door de regen was het podium spekglad, wat resulteerde in een onvoorziene situatie tijdens haar show.


Er gebeurde iets onverwachts tijdens het optreden van Roxy. Het publiek keek bezorgd toe terwijl Roxy vol enthousiasme op het podium stond. Al snel verschenen er reacties van fans die bezorgd waren over haar welzijn.


Meteen na haar val reageerde Roxy met haar typische humor. Ze nam het voorval op een luchtige manier op en deelde zelfs beelden van de val die door iemand op het podium waren gemaakt.


Ondanks de ongelukkige val lijkt Roxy er met een positieve instelling doorheen te zijn gekomen. Hoewel de beelden van haar val viraal gingen op sociale media, liet Roxy zich hierdoor niet uit het veld slaan.


Haar fans blijven haar onverminderd steunen en met haar optimistische houding is het duidelijk dat deze opkomende zangeres nog veel te bieden heeft.


Op het podium van Lowlands zorgde Roxy Dekker voor een memorabel moment, niet alleen door haar aanstekelijke muziek, maar ook door haar ongelukkige val.


Roxy blijft een opkomende ster in Nederland en zelfs een val op een nat podium zal haar veelbelovende carrière niet belemmeren.

De zangeres Roxy Dekker is een opkomende naam in de Nederlandse muziekscene, die steeds meer aandacht trekt. De jonge…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven