Bijzondere Foto van BenB Deeltijdse Liefde-Els roept veel vragen op: Echt of nep?

WhatsApp Image 2024 08 20 at 084025jpg

Een foto van Els, die bekend is van haar deelname aan B&B Vol Liefde waar ze probeerde het hart van Robert Jan te veroveren, zorgt momenteel voor veel discussie op sociale media.

De foto roept vragen op over de authenticiteit ervan en doet velen zich afvragen of het een echte foto betreft of dat er kunstmatige intelligentie in het spel is.

Op het platform X (voorheen Twitter) is een foto gedeeld waarop Els te zien is terwijl ze een geweer vasthoudt. Volgens het bijschrift dateert de foto uit 2002.

Ondanks dat Els duidelijk herkenbaar is op de foto, zijn er twijfels over de echtheid ervan.

Er wordt gespeculeerd dat de foto mogelijk gemanipuleerd is met behulp van AI-technologie. Een gebruiker maakte een woordspeling bij de foto en schreef: “Shoot or Els”.

Els kwam recentelijk in het nieuws doordat Robert Jan haar tijdens B&B Vol Liefde naar huis stuurde, wat voor veel kijkers verrassend was en ook bij Els veel indruk maakte.

Na haar vertrek was zowel zij als Robert Jan emotioneel, wat tot twijfels leidde bij Robert Jan over zijn keuze. Ze heeft haar gevoelens over de situatie gedeeld in een interview met RTL Boulevard:

“Ik denk wel dat hij gevoelens voor me had.” Ze gaf toe dat het niet makkelijk was om het afscheid te verwerken. “Ja zeker. Dat was heel lastig,” zei Els.

Ondanks haar vertrek blijft de hoop onder fans bestaan dat Els mogelijk weer terugkeert in het programma. Op haar Instagram-account lijkt ze deze speculaties zelfs aan te moedigen met subtiele hints.


“Er gaat nog een hoop gebeuren, dus… Blijven kijken naar B&B Vol Liefde en naar De Reünie op 12 september!”


De vraag of Els weer te zien zal zijn in B&B Vol Liefde zal beantwoord worden met de tijd. Toch blijft ze een populair onderwerp op televisie en social media.


De mysterieuze foto draagt alleen maar bij aan de nieuwsgierigheid en belangstelling rondom haar persoon.

Een opvallende foto van Els, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde waar ze probeerde het hart van Robert…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven