Temptation Island-sterren Annebel en Rene uit elkaar: Bericht op Instagram valt op!

WhatsApp Image 2024 08 20 at 093846jpg

Er is een einde gekomen aan de relatie van Annebel Visscher en René Spoelstra, die bekend zijn van het programma Temptation Island.

Een emotionele verklaring werd door Annebel gedeeld op Instagram, waarbij opvalt dat haar bewoordingen sterk lijken op die van een andere realityster.

“Met heel veel pijn in mijn hart deel ik dit bericht met jullie om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn,” zo begint Annebel haar bericht.

”Ik had mijn toekomst heel anders voorgesteld en had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst, dus deze breuk komt als een enorme klap.”

Annebel vraagt om begrip voor haar behoefte aan tijd om deze situatie te verwerken en respecteert de privacy van haar volgers.


“Ik vraag om respect voor mijn privacy. Alles is al moeilijk genoeg en ik ben erg van streek.”


“Ik wil dit delen omdat ik altijd eerlijk ben geweest over onze relatie. Ik zal me nu concentreren op mezelf, mijn doelen en mijn kracht herwinnen.”


“Dit zal uitdagend zijn, want ik ben mijn levensliefde kwijt. Maar het leven gaat door. Ik volg mijn gevoel nu, dus zal minder actief zijn dan normaal. Ik hoop echter snel weer terug te zijn. Met liefde, Annebel.”


Volgers hebben echter opgemerkt dat de uitspraak van Annebel opvallend gelijkenissen vertoont met die van de Britse realityster Molly-Mae Hague.


Recent heeft Molly-Mae, die bekend is van Love Island, via Instagram aangekondigd dat zij en Tommy Fury uit elkaar zijn gegaan. Haar aankondiging leek sterk op die van een andere persoon.


De opmerking van een volger aan Juicechannel luidt: “Echt origineel is Annebel niet. Molly-Mae is duidelijk een inspiratie geweest. De tekst is bijna gekopieerd, alleen het deel over hun kind is eruit gelaten.”


Of Annebels statement inderdaad geïnspireerd is op dat van Molly-Mae blijft onbevestigd, maar het trekt zeker de aandacht van haar volgers.


Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft hun relatie beëindigd. Annebel deelde het nieuws…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven