Max Verstappen denkt aan stoppen: ‘Ik wil niet zo eindigen’

WhatsApp Image 2024 08 22 at 202547jpg

Max Verstappen zal zijn tweehonderdste Grand Prix in de Formule 1 rijden tijdens de race in Zandvoort dit weekend.


Voor degenen die hoopten op nog eens tweehonderd races, was de reactie van Max Verstappen duidelijk: “Zeker niet.”


Gevraagd of hij verwacht nog eens tweehonderd races te rijden terwijl hij zich voorbereidt op zijn jubileumrace, was Max’s antwoord resoluut: “Zeker niet. Die vraag is makkelijk te beantwoorden. We zijn óver de helft,” vertelde hij aan de pers op het circuit.

Bizarre beelden van Max Verstappen online verschenen: Komt hem duur te staan!

“Het is tot nu toe een fantastisch avontuur geweest. Het voelt niet alsof ik er al tweehonderd heb gereden.” Het contract van de drievoudig wereldkampioen bij Red Bull loopt nog tot 2028.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

Max staat momenteel niet te springen om direct na het einde van zijn huidige contract een nieuw te ondertekenen.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

“Het is nog ver weg. Op dit moment denk ik niet aan het tekenen van een nieuw contract tegen die tijd, maar ik wil alle opties open houden,” merkt Max op.

Zoete video: Stiefdochtertje klampt zich tijdens interview huilend vast aan stiefpapa Max!

“Ik vraag me ook af hoe het nieuwe motorreglement in 2026 zal zijn. Of ik het dan nog steeds leuk zal vinden of niet. Er is nog genoeg tijd om dat te beslissen,” voegt Max toe.

Tijdens zijn opvallende loopbaan van 199 races, waarvan hij er 61 heeft gewonnen, zijn er twee speciale momenten die Max als hoogtepunten beschouwt.


“Een van mijn meest gedenkwaardige momenten was mijn allereerste overwinning, het blijft heel speciaal op emotioneel vlak. Het realiseren van iets waar je vroeger als kind van droomde. Ook mijn eerste wereldtitel was ongelooflijk en blijft altijd een blijvende herinnering.”

Bizarre beelden van Max Verstappen online verschenen: Komt hem duur te staan!

Tijdens de GP van Hongarije kreeg Max nogal wat commentaar vanwege zijn directe communicatie met het team.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

Echter, Max bleef standvastig en verdedigde zijn handelswijze. Hij verklaarde voorafgaand aan de GP van België dat in de sport het normaal is om open te zijn naar het team toe.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

Zijn duidelijke reactie op de kritiek was: “Als mensen niet tegen mijn taalgebruik kunnen, dan moeten ze maar niet luisteren en het geluid uitzetten.”

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend'

Verstappen heeft het belang van kritiek in de sport benadrukt. “In de wereld van tegenwoordig heb ik het gevoel dat mensen kritiek niet meer kunnen verdragen zoals eerst en zo wil ik niet eindigen.”

Vol op beeld: Kelly Piquet heeft het iets te gezellig met beste vriend van Max Verstappen!

Max Verstappen staat dit weekend voor een bijzondere mijlpaal: hij rijdt zijn tweehonderdste Grand Prix in de Formule 1 tijdens…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven