Onverklaarbare video: Wat is dit enge figuur in de struiken?

schim 1jpg

Een verrassende ontdekking werd gedaan door een hardloopster op Hawaii, toen ze een foto bekeek waarop een enge verschijning in de achtergrond te zien was.

De vele speculaties rondom deze foto blijven ons intrigeren, doordat het moeilijk te verklaren blijft.

Een ander opmerkelijk geval vond eerder plaats toen er iets vreemds werd opgemerkt op een ‘live’ foto gedeeld door Kay Borleis op sociale media.

In 2019 nam Kay Borleis, een fanatieke hardloper, deel aan de Hawaiian Ultra Running Team’s Trail 100-Mile Endurance Run op Oahu, Hawaii.

Dit evenement omvat een zwaar parcours van ongeveer 32 kilometer dat vijfmaal moet worden afgelegd door de Honolulu Mauka-paden.

Tijdens het lopen, met haar hoofd naar beneden, nam haar vriend onbewust een vreemde foto.

Op een uitdagend deel van de route, met obstakels als boomwortels en waterpaden, liep Borleis voor het eerst een blessure aan haar voet op.

De pijn dwong haar om voortijdig te stoppen en terug te keren naar haar plek waar vrienden op haar wachtten.

Na de race deelde Kay de foto’s met haar vriendin Casse. Bij het bekijken viel hun oog op iets opmerkelijks: een mysterieuze figuur die opdoemde in de achtergrond van een van de foto’s.

“Ik voelde rillingen toen ik het zag,” schreef Borleis later op haar blog. De foto liet de

Een mysterieuze gestalte die tevoorschijn komt vanachter een boom en langzaam langs haar lijkt te bewegen.

Er werd benadrukt door Kay dat ze geen andere persoon kon herinneren te hebben gezien op dat specifieke stuk van het pad.

“Tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet wat het was,” schreef ze in een latere blogpost over het schimachtige wezen.

Borleis kwam later een lokale legende tegen die mogelijk de vreemde verschijning zou kunnen verklaren. Ze stuitte op de Nightmarchers, een groep van geesten die volgens verhalen de eilanden van Hawaii bewonen.

Een hardloopster op het eiland Hawaii kreeg de schrik van haar leven toen ze een mysterieuze verschijning ontdekte op de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven