Boze Wolf van Efteling boos op kind dat vroeg opstaat: Buikspreker geeft kind les!

WhatsApp Image 2024 08 30 at 080631jpeg

Bezoek aan de Efteling betovert kinderen en volwassenen, en het is een van de leukste parken in Nederland.


Herbeleef je kindertijd in de sprookjeswereld van de Efteling, waar jaarlijks miljoenen bezoekers verwelkomd worden met nieuwe shows en attracties.


De ‘Boze Wolf Show’ is een van de nieuwe attracties die momenteel veel aandacht krijgt op sociale media, met positieve reacties en enthousiast gedeelde fragmenten.


De show is geschikt voor alle leeftijden, met een combinatie van het bekende sprookje en stand-up comedy waardoor het ook volwassenen aanspreekt.


De

De verteller van het verhaal van Roodkapje brengt de show ten tonele met de boze wolf in zijn hand, maar het is vooral zijn scherpe humor die de aandacht van het publiek weet te trekken.

Wanneer een jong kind het podium betreedt, reageert de verteller gevat: “Hé, lopend buffet, ga eens zitten.”

Wanneer de moeder van het kind het podium opkomt om haar kind weg te halen, vervolgt de verteller onmiddellijk: “Ja, neem maar mee.”

Terwijl de moeder beschaamd het podium verlaat, barst het publiek in lachen uit. De humoristische toon van de show lijkt precies goed aan te slaan bij het publiek, wat de Efteling opnieuw tot een succes lijkt te maken.

@liampjeee1107 LOPEND BUFFET IK STIK 😭🍽️ • #efteling #eftelingtiktok #sprookjesbos
#wolf #avondmetwolf #grotebozewolf #show #sprookjesboom #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ origineel geluid – liammmm

De Efteling is niet alleen een magische plek voor kinderen, maar ook voor volwassenen een van de leukste parken van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven