BenB Vol Liefde: Mariel praat eindelijk: ‘Je mocht het niet oneens zijn met hem’

WhatsApp Image 2024 09 16 at 080446jpeg

Mariël had hoge verwachtingen toen ze naar Thijz’s B&B kwam, vastbesloten om zijn hart te veroveren. Naarmate ze de campinghouder beter leerde kennen, veranderden haar gevoelens drastisch.


Nadat ze bepaalde momenten, zoals de inmiddels beruchte “zwijg, vrouw”-uitspraak op televisie terugzag, besloot ze haar kant van het verhaal te delen.


In het begin leek alles soepel te verlopen tussen Mariël en Thijz, totdat tijdens het schoonmaken van de houtkachel een ongelukkig moment plaatsvond. Thijz werd geïrriteerd en sprak de inmiddels veelbesproken woorden uit:


“Zwijg, vrouw.” Mariël heeft deze beelden later bekeken en reageerde tegenover het Algemeen Dagblad: “Dit kun je toch niet serieus nemen?”

Volgens Mariël was het onmogelijk om in discussie te gaan met Thijz, zo vertelde zij: ”Je mocht de man niet tegenspreken. Alles moest zoals hij het wilde.”

Tijdens een diner met Thijz en zijn vriend Ruben, waar ze spraken over wereldproblemen, realiseerde Mariël zich wat er speelde.

Mariël zei: ”Respect was bij die twee ver te zoeken. Ik wilde geen dag langer bij hem blijven.” De volgende dag vertrok ze vanuit de B&B.

    Sindsdien heeft Mariël geen contact meer met Thijz gehad en ze voelt geen drang om dit te veranderen. Ze zei: “Ik vind hem een trieste man, letterlijk en figuurlijk. Maar ik gun hem wel het beste.”


    Mariël bevindt zich nog steeds in een WhatsApp-groep met de andere deelnemers die hoopten op de liefde van Thijz. De groep staat bekend onder de naam “De Thijzerinnen.”


    Thijz heeft ervoor gekozen om de reünieaflevering van B&B Vol Liefde over te slaan. Presentator Art Rooijakkers heeft gemeld dat Thijz niet weg te krijgen was van zijn camping. Uiteindelijk heeft Thijz wel digitaal deelgenomen aan de reünie.

    1. Hier gaan je haren toch wel recht van overeind staan…
    2. Op dit moment viel het kwartje bij Mariël!
    3. Mariël reageert: ‘Dit kun je toch niet serieus nemen?’
    4. Mariël besluit haar kant van het verhaal te delen!
    5. Zwijgen doet ze niet meer en dus haar kant van het verhaal:

    auteur avatar
    Mischa P.
    Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
    Scroll naar boven