Relatie BenB Vol Liefde Albert en Joyce erg ongezond: ‘Hij is gemeen, zij is onbetrouwbaar’

WhatsApp Image 2024 09 18 at 063154jpg

De relatie tussen Albert en Joyce, die bekend zijn van het programma B&B Vol Liefde, heeft voor weinig kijkers als een verrassing gekomen.


De gedragsbioloog Patrick van Veen heeft een geheel andere kijk op de situatie en beschouwt de relatie als “extreem giftig.”


Tijdens de reünieaflevering van het populaire programma deelde Albert vol trots mee dat hij en Joyce nog steeds een stel zijn.


“We hebben veel tijd met elkaar doorgebracht. Joyce kon niet weg uit mijn huis. Ik kon naar mijn werk, maar zij zat vast. We zijn in die periode heel erg naar elkaar toe gegroeid,” vertelde Albert.


“Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Ik had nooit gedacht dat zoiets mogelijk was. Als 64-jarige, oude koektrommel. Het is een soort realisatie dat je iemand hebt gevonden die je anders nooit zou hebben ontmoet.”

In de perceptie van gedragsbioloog Patrick van Veen is de match tussen Albert en Joyce niet ideaal, ondanks de vermoedens van velen.

De kritiek van Van Veen op de relatie is scherp, zoals hij in een interview met Weekend laat blijken.

,,Er zijn leuke vrouwen voorbijgekomen die bij zijn profiel passen, maar hij swipet alleen voor het plaatje. Eerst was het Malgosia, nu Joyce. Maar er spoort iets niet aan haar communicatie.”

”Albert zegt: ‘Ze is een player’, maar hij valt ook precies voor dat type. Ze speelt met hem, doet meisjesachtig en windt hem om haar vinger.”

Volgens Van Veen wordt de relatie gekenmerkt door ongezondheid en jaloezie. “Haar jaloezie zal alleen maar toenemen, en dat zal hij niet tolereren. Uiteindelijk zal de situatie escaleren,” voorspelt hij.

1. Een expert analyseert de relatie genadeloos!
2. Hier wordt uitgelegd waarom deze relatie zo ongezond is!
3. Voorspellingen over wat er mis zal gaan in deze relatie door een expert.
4. Kritiek op dit bekende duo wordt niet geschuwd!
5. Een scherpe analyse van dit koppel!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven