Rijke man gelukkig met snelle verloving met partner

wibojpg

Verhalen over liefde kunnen soms bijna te mooi klinken om waar te zijn. Liefde kan vaak de ogen sluiten, maar niet altijd.

Uitzonderingen zijn er, maar ze komen zelden voor, vooral wanneer er aanzienlijk leeftijdsverschil is tussen twee geliefden.

Vrouw (51) valt voor Nigeriaans internetliefje (25): 'Hij is oprecht'

Vaak zijn het niet de uiterlijke kenmerken van de oudere partner die aantrekkelijk zijn, maar andere factoren. Willow, een 24-jarige vrouw, vond liefde bij Rob, die 60 jaar oud is.

Vrouw (51) valt voor Nigeriaans internetliefje (25): 'Hij is oprecht'

Tijdens een lang verblijf in Los Angeles besloot de blondine om via een app op zoek te gaan naar een aangename man.

Al snel ontstond er een bijzondere band tussen hen, en binnen dertig dagen hadden ze elkaar het jawoord gegeven. Opvallend genoeg was het Willow’s moeder die het huwelijk voltrok.

Vrouw (51) verliefd op Nigeriaans internetliefje (25): ‘Hij is oprecht’

In een verrassende wending van gebeurtenissen kan Rob, die al 25 jaar single was, zich momenteel geen leven voorstellen zonder Willow. Eenmaal had hij zijn moeder verteld:

Vrouw (51) verliefd op Nigeriaans internetliefje (25): ‘Hij is oprecht’

“Mijn ideale vrouw is nog niet geboren.” Ironisch genoeg werd Willow echter geboren een jaar na het uiten van deze gedachte.

Een oprecht liefdesverhaal….. het lijkt bijna te mooi om waar te zijn!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven