Bartina vertelt eerlijk over Ronald Koeman: ‘soms niet helemaal trouw geweest’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start gaat.

Terwijl hij zich daarop richt, heeft zijn vrouw Bartina onlangs een openhartig gesprek gevoerd, waarbij ze liet doorschemeren dat het niet altijd even gemakkelijk is geweest.

Helaas heeft Bartina onlangs onthuld dat de borstkanker is teruggekeerd en nu als chronisch wordt beschouwd, iets wat ze kalm benadert.

“Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel,” aldus Bartina in een interview met VROUW Magazine.

In Spanje, waar het paar woont, delen ze een prettig leven. Bartina spreekt ook over hun relatie, die momenteel goed is, maar waarin het verleden niet altijd even perfect is geweest.


”Er kwam een moment waarop ik iemand ontmoette die ik erg leuk vond! Misschien was het omdat ik op dat moment niet genoeg aandacht kreeg van Ronald, waardoor ik er meer op inging.”


Bartina koos er uiteindelijk voor om trouw te blijven aan haar man, iets wat niet gezegd kan worden van haar echtgenoot Ronald.


”Hij was niet altijd even braaf geweest.” Volgens Bartina moest hij veel verleidingen weerstaan, maar heeft hij misschien “een beetje plezier gehad”.


Volgens Bartina hoort dit er eigenlijk wel bij. ”We hebben misschien geen open relatie, maar mensen zijn niet altijd helemaal monogaam in het leven.”

Inmiddels is dat verleden tijd. De recente onthulling heeft bij Bartina een gevoel van afsluiting teweeggebracht: “Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons,” zo deelt ze.

1. Of het nieuws haar echtgenoot Ronald blij zal stemmen…
2. Volgens Bartina heeft hij niet altijd het juiste gedaan!
3. Waarom dit verhaal met iedereen delen?
4. Wat was de reden om deze privé-informatie openbaar te maken?
5. Een interessante partner, die Ronald Koeman…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven