Boer Harm wordt gefilmd tijdens het omkleden zonder masker

brhjpg

Boer Harm is bekend van zijn rapact met masker en populaire nummers, en lijkt momenteel behoorlijk in de schijnwerpers te staan.

Zijn hits, waaronder een kinderversie van ‘Brommers Kieken’, zijn enorm geliefd en trekken een breed publiek.

Met maar liefst 300 geboekte optredens en een prijskaartje van 3300 euro voor een half uur optreden, wordt voorspeld dat Boer Harm binnenkort een miljonair zal zijn.

Één van de geheimen achter Boer Harm’s succes lijkt zijn masker te zijn, ontworpen door Sergey Mezhericher en verkocht voor ongeveer 500 euro op Etsy.

Hoewel het masker oorspronkelijk gebaseerd is op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het een lucratieve investering te zijn voor Boer Harm, ook bekend als David Alfred Bouman.

Recentelijk werd ontdekt wie Boer Harm werkelijk is, terwijl hij bezig was met het omkleden in afwezigheid van zijn kenmerkende masker.

Achter het masker van Boer Harm bleek een verrassende onthulling te schuilen toen de registratie van het domein ‘deboerenrapper.nl’ het mysterie oploste.

Opvallend genoeg staat het domein geregistreerd op naam van Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, wat de identiteit van David Bouman als de persoon achter het masker bevestigt.

Hoewel David Bouman voor velen onbekend is en zijn uiterlijk een mysterie blijft, circuleren er beelden uit het Friese Blije van een man zonder masker die zich als Boer Harm verkleedt.

Echter, het blijkt dat de man op de beelden niet David Bouman is, gezien zijn ware gelaat anders is en het masker elders verkrijgbaar is.

Desondanks wordt voorspeld dat met carnaval 2025 veel mensen in ons land zich zullen kleden als Boer Harm.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou boer Harm zonder masker op zijn snoet?
5. Deze beelden gaan hard over het internet!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven