Boer Harm krijgt te maken met concurrentie van Boerin Trien die ook succes wil hebben!

WhatsApp Image 2024 05 07 at 180458 2jpg

Met een mysterieus voorkomen heeft Boer Harm zijn plek veroverd in het Nederlandse plattelandsleven, zijn ware identiteit verborgen achter een boers masker.

Er wordt druk gespeculeerd over zijn ware identiteit. Lange tijd werd gedacht dat producer David Bouman achter het masker zat, vanwege overeenkomstige tatoeages en andere aanwijzingen.

Echter, recente beelden tonen Harm en Bouman samen in de coulissen, wat de theorie ondermijnt en ons dwingt verder te zoeken.

Intussen is er een nieuwe deelnemer op het toneel verschenen: Boerin Trien, mogelijk een ver familielid van Boer Harm.

Zij lijkt te willen profiteren van de bekendheid van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te starten.

Geniet van het nummer ‘Trekkers Kiek’n’.


Er heerst onzekerheid over wat Boer Harm van Boerin Trien vindt, of van haar muzikale talent. Haar accent is treffend, maar de vraag blijft of ze in het plaatje past.


De gemeenschap staat nu voor een beslissing: zal Boerin Trien even beroemd worden als Boer Harm, of zal haar succes even snel verdwijnen als het kwam?


De uitkomst zal volgen wanneer de videoclip wordt bestudeerd. Wat zijn jouw gedachten? Gaat Boerin Trien het platteland veroveren zoals haar voorganger dat deed?

De videoclip moet je maar bekijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven