Bridget Maasland bekritiseert Marianne Timmer: ‘Dat vind ik een beetje raar’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 154847jpeg

Er wordt door Marianne Timmer stellig ontkend dat er iets romantisch speelt tussen haar en Harry Mens, maar hoe verklaar je dan dat ze hand in hand zijn gezien? “Dat vind ik nogal vreemd,” merkt Bridget Maasland op.

Vorige week zorgde het nieuws voor ophef: Harry Mens en Marianne Timmer werden samen gespot op de rode loper van het Amsterdam Diner, waar ze poseerden voor de camera’s.

Tijdens een interview op Radio 538 leek Harry zelf de geruchten te bevestigen. “Het is nog pril en de tijd zal uitwijzen wat er werkelijk van komt,” zo vertelde hij.

Harry voegde eraan toe dat hij elke ochtend met Marianne facetimet. Marianne beweert echter dat hun relatie puur zakelijk is.

Marianne Timmer reageerde verbaasd op het programma RTL Boulevard, waar ze zei: “Van mijn kant is het alleen zakelijk”.

Bridget Maasland toonde verbazing over de reactie van Marianne: ”Ik vond die foto bij het Amsterdam Diner… Ze stonden echt hand in hand.”

Ongeluk zit in een klein hoekje voor Bridget Maasland: ‘Net over de kop geslagen’

Ze zei in RTL Boulevard: ”Dat vind ik dan toch een beetje apart, dat je voor zo’n rits aan fotografen hand in hand gaat staan”. Eerder had Harry gesuggereerd dat Marianne verrast was door de reacties op hun relatie.

Emotionele Bridget Maasland hoopt taboe te doorbreken: ‘Niet genoeg om voor te leven’

Harry reageerde met: “Ik wil haar niet te veel pijn doen. Ik wil ook dat zij blijft,” en vervolgde met ”Ze heeft een moeder, een broer en een zus, exen. Dat geldt hetzelfde voor mij; ik heb vier dochters en die moeten ook wennen.”

1. Bridget merkt iets op wat anderen nog niet hebben gezien.
2. Marianne zal iets moeten uitleggen, dat is zeker.
3. De reactie van Bridget is begrijpelijk.
4. Zou Marianne niet volledig eerlijk zijn?
5. Bridget heeft iets opgemerkt wat opmerkelijk is…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven