Claudio (63) is erg blij met zijn jongere vriend Semie (25): ‘Met hem kan ik zijn wie ik wil zijn.’

sjpg

Een opmerkelijke liefdesrelatie is ontstaan tussen Claudio Spilatro, 63 jaar oud, en de 25-jarige Semie Atadja.

Hun paden kruisten in 2017 via een dating-app, ondanks het leeftijdsverschil van 38 jaar, ontwikkelde zich snel een sterke band tussen hen.

Ze laten zich niet beïnvloeden door de meningen van anderen over hun relatie. Claudio benadrukt dat Semie geen financieel belang heeft bij de relatie, in tegenstelling tot wat sommigen beweren.

Hij gelooft sterk in de oprechtheid van haar liefde voor hem en is ervan overtuigd dat geld hier geen rol speelt.

Semie heeft verklaard dat mannen van haar eigen leeftijd vaak niet aan haar verwachtingen op het gebied van volwassenheid voldoen.

Beginnend met reizen naar luxueuze bestemmingen en het verblijven in prachtige hotels, beschrijft Claudio de start van hun relatie als het vinden van de ideale, jonge en actieve partner die hij zocht.

Voor Semie is de relatie echter meer dan alleen materiële zaken; zij bewondert Claudio om zijn positieve karakter en zijn vermogen om problemen op te lossen.

Semie is een fulltime influencer met een indrukwekkend aantal volgers van ongeveer 500.000 op social media.

Haar inkomsten uit online activiteiten zijn nog niet erg hoog, maar ze werkt hard aan haar carrière en deelt enthousiast haar leven met haar online publiek.

Desondanks de sterke band die ze delen, ervaren ze kritiek online. Semie wordt regelmatig betiteld als ‘gold digger’ en Claudio krijgt commentaar vanwege het leeftijdsverschil.

Zij zijn open over de impact die hun relatie had op Claudio’s dochter, ex-vrouw, en Semie’s zussen. Doch, ze zijn verheugd met de steun die ze uiteindelijk hebben gekregen.

Ondanks de oordelen van anderen laten Claudio en Semie zich niet ontmoedigen en genieten volop van hun samenzijn. Hun verhaal illustreert dat liefde geen grenzen kent en dat geluk mogelijk is, ongeacht leeftijd.

1. Haar zussen hebben het geaccepteerd want ze mogen mee op vakanties…
2. Ze is vooral blij dat ze alle vrijheid heeft
3. Voor Claudio is zij het meisje dat hij zocht…
4. Ze is uiteraard niet uit op zijn centjes…
5. Ze is nog jonger dan zijn dochter!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven