Koppel geschrokken door camerabeelden: ‘het lijkt ergens naartoe te gaan’

gejpg

Een opmerkelijke gebeurtenis heeft een Australisch stel in de war gebracht. Op de beelden van hun beveiligingscamera is een mysterieuze schim te zien die door hun woonkamer beweegt.

Toen Matthew Kane (35) en zijn vrouw op dat moment in een andere kamer waren, werden ze overmand door angst bij het waarnemen van de mysterieuze figuur op de video-opname.

Zonder dat Matthew het wist, bekeek zijn vrouw op een gegeven moment de beelden van de beveiligingscamera.

Haar verbazing was groot toen ze een bleke gedaante uit een oude antieke kast in de woonkamer zag verschijnen, wat het stel in ongeloof en paniek bracht.

Op de beelden bewoog de vermeende geest langs de hond van het stel. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.


Onderstaande video toont een situatie waarin de hond niet aanslaat, wat volgens Matthew mogelijk kan duiden op de aanwezigheid van een overleden vriend of familielid.


“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” voegt hij eraan toe. Deze onverklaarbare gebeurtenis heeft zijn kijk op het bovennatuurlijke veranderd en hem met meer vragen dan antwoorden achtergelaten.


Matthew betreurt nu het delen van de video op sociale media omdat deze viraal is gegaan op een paranormale pagina.


“Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,'” zegt hij.


De impact van deze gebeurtenis blijft voelbaar voor het stel, dat nu voorzichtig is met wat ze geloven en delen over hun bijzondere ervaring.


De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht te zien in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven