Vrouw is dol op Rudolf de eikenboom: ‘Niets is leuker’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een nieuwe wending gegeven aan haar liefdesleven door zichzelf te omschrijven als ‘ecosksueel’.

Zij is verliefd geworden op een eikenboom die zij Rudolf noemt, en gelooft dat deze boom al eeuwenlang op haar heeft gewacht. Volgens haar vervult Rudolf haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja getrouwd, maar haar passie voor planten ontwaakte na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als expert in het vertellen van ‘er0tische verhalen’, ontdekte ze tijdens de lockdown een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse wandelingen in de natuur, bijna drie jaar geleden.

“Ik liep vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, vertelt Sonja, “en voelde meteen een sterke band met de boom.”

In de zomer van 2021 groeide de band tussen Sonja en de eik, die ze liefkozend Rudolf noemde. Pas op dat moment ontstonden bij haar echter ‘er0tische gevoelens’ voor de imposante boom.

Sonja beschrijft in haar verhalen het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel ze voorheen relaties had met mannen, ervaarde ze haar liefde voor Rudolf als een totaal nieuwe vorm van genegenheid.

“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”

”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf voornamelijk mentaal zijn en niet fysiek.


Er wordt duidelijk gemaakt door Sonja dat ecosksualiteit niet impliceert dat er fysieke interactie is tussen mensen en de natuur.


“Na het zien van de verandering van seizoenen vind ik dit zeer opwindend. Mijn opwinding bereikt hoogten wanneer ik dit observeer.”


“Het overgaan van de rust van de winter naar de vitaliteit van de lente en de voortplanting is absoluut fascinerend voor mij.”

1. Naar eigen zeggen is het niet te vergelijken met mensen…
2. Deze liefde omschrijft ze als een compleet nieuw niveau…
3. Rudolf vult haar met erotische energie…..
4. De liefde tussen haar en Rudolf is magisch…
5. Uhhhhh… oke, oke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven