Erica Meiland geeft het op: ‘Reality-tv is meer mogelijk’

WhatsApp Image 2024 07 11 at 113710jpg

Met het einde van het tv-contract van de familie Meiland in zicht, overweegt Erica Meiland geen verlenging meer. “Ik kijk uit naar een normale baan,” deelt ze mee.

Binnenkort zullen de Meilandjes de mogelijkheden voor hun televisietoekomst bespreken. Erica heeft al laten weten dat een nieuw seizoen van Chateau Meiland, gericht op hun pension, niet op tafel ligt.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

In een interview met weekblad Party legt Erica uit waarom dit onwaarschijnlijk is: “Ik vind dat ons leven nogal saai is.”

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

“Daarom is er niet echt een realiteitsaspect meer, aangezien we enkel het ontbijt voor de gasten verzorgen en daarna naar huis gaan, waar ik wat tijd doorbreng in de tuin en Martien ’s middags een dutje doet. Kortom, er valt niet veel te filmen.”

Erica en Martien met de handen in het haar: ‘hebben we nog niet binnen’

Erica overweegt te stoppen met het programma en zegt: “Misschien kappen we er wel gewoon mee en gaan we wat anders doen,” aldus Erica.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Erica deelt: “We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”

De laatste jaren waren geen rozengeur en maneschijn voor Montana: ‘Wat moet je dan?’😱😥

Erica vermeldt: “Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

Voor haar tv-carrière werkte Erica bij een bouwbedrijf, waar ze het naar haar zin had. “Gewoon lekker structuur, weet je wel,” vertelt ze.

”Er is een sterke drang naar die tijd die ik soms voel. De gedachte aan een prettige baan, collega’s, een persoonlijke computer, een kantoor en ’s ochtends een heerlijk kopje koffie, gewoon gefocust op het werk.”

Erica heeft minder interesse in het publieke leven, in tegenstelling tot Martien die geniet van de bekendheid. ”Mijn voorkeur gaat uit naar een anoniem bestaan.”

”Ik breng het liefst tijd door in de tuin, draag mijn oortjes, ben onopgemerkt en geniet van het simpelweg wieden van onkruid en snoeien van bomen.”

1. Erica legt uit waarom doorgeen geen optie is.
2. Erica is er helemaal klaar mee en verlangt naar deze oude tijd…
3. Martien houdt van de aandacht maar Erica is er klaar mee.
4. Erica wil de handdoek in de ring gooien en dit gaan doen:
5. Erica laat weten wat voor baan zij graag zou willen vervullen….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven