Frans Bauer wordt betrapt voor de camera: Hier was iedereen benieuwd naar!

WhatsApp Image 2024 05 21 at 220603jpg

Er zijn onlangs buitengewoon hoge kijkcijfers behaald door de realityserie De Bauers, de serie heeft veel fans.

Het lijkt erop dat vrijwel iedereen in Nederland wekelijks voor de tv zit om het leven van Frans Bauer en zijn familie te volgen. Het einde van het seizoen nadert, dus de vraag is: komt er een vervolg?

Frans Bauer heeft slapeloze nachten en hoopt mensen te bereiken met zijn boodschap!

De serie “De Bauers – 20 jaar later” biedt een persoonlijke kijk in het leven van Frans Bauer, zijn vrouw Mariska, en hun vier zonen: Christiaan, Jan, Lucas en Frans Junior.

Frans Bauer in de knoop met zichzelf: ‘Ik zat in een spiraal van ellende’

Broer Dorus verschijnt niet in de serie en heeft al uitgelegd waarom hij niet meedoet. Met het einde van het seizoen in zicht, is de vraag of er een nieuw seizoen zal komen.

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

“Tijdens een interview met Shownieuws liet Frans Bauer enig inzicht doorschemeren: ‘Ik denk helemaal niks. Ik zeg nog helemaal niks, maar nee: op dit moment zijn we er niet mee bezig.'”

Nadat zowel de verslaggever van Shownieuws als Frans zelf in lachen uitbarstten, leek het teleurstellende nieuws plotseling niet meer zo serieus.

Met het lachen zonder duidelijke reden lijkt het erop dat Frans mogelijk meer weet dan hij laat blijken. Fans speculeren dan ook over een mogelijk vervolg.

Het verrassend succesvolle huidige seizoen van De Bauers trekt een groot publiek van 2,2 miljoen kijkers per aflevering, iets wat Frans en zijn gezin niet hadden verwacht.

De serie combineert humor met serieuze momenten uit het leven van de familie Bauer.

In het dagelijks leven van de familie.

Christiaan Bauer openhartig over zijn moeder Mariska: ‘de buitenwereld vergeet dit wel eens’

Op NPO 1 wordt De Bauers – 20 jaar later nu wekelijks uitgezonden om 20.30 uur. Elke aflevering heeft een duur van slechts 35 minuten.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is toch ook helemaal niet belangrijk’

Er is nog geen aankondiging geweest over een officieel vervolg, maar de signalen zijn positief. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat een nieuw seizoen wordt bevestigd.

1. Hij geeft meer prijs dan dat de bedoeling was!
2. Frans en iets achterwege houden…dat lukt niet.
3. Velen zijn er nu van overtuigd!
4. Geheimpjes bewaren is niet zijn sterkste kant!
5. Velen waren hier zo ontzettend benieuwd naar!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven