Moeder houdt kinderen thuis om pesten te voorkomen omdat anderen haar knap vinden

WhatsApp Image 2024 05 30 at 115056jpg

Recentelijk heeft Susie Bradley, voormalig deelneemster aan het bekende Australische programma Married At First Sight, aangekondigd dat ze van plan is haar kinderen thuis te houden van school.


Haar besluit wordt gemotiveerd door de angst dat haar kinderen gepest zouden kunnen worden vanwege haar aantrekkelijkheid. Susie, die bekendheid verwierf door haar verschijning in Married At First Sight in 2019, deelde haar zorgen in een video op sociale media.


Zij vreest dat haar kinderen mikpunt zouden worden van spot, simpelweg omdat anderen haar aantrekkelijk vinden.


In haar video verklaarde Susie: “Ik maak me zorgen dat mijn kinderen gepest zouden worden, louter omdat ik een knappe moeder ben.”


Zij waarschuwde ook andere moeders dat zij een soortgelijk probleem zouden kunnen ervaren als zij besluiten esthetische ingrepen te ondergaan bij haar schoonheidskliniek.


Na haar deelname aan het programma heeft Susie haar eigen kliniek geopend, waar vrouwen diverse schoonheidsbehandelingen kunnen ondergaan.

Er wordt beweerd door Susie dat hierdoor hun kinderen op school gepest kunnen worden vanwege hun ‘mooie’ moeder.

De uitspraken van Susie hebben aanleiding gegeven tot veel kritiek. Haar volgers reageerden negatief op de video, en velen beschuldigden haar van ongepaste promotie voor haar kliniek.

Onder de video zijn talloze reacties verschenen. Een commentator schreef: “Er zijn veel knappere vrouwen dan jij. En die hebben ook nog hersens.”

Een andere reactie zei: “Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”


Ondanks de negatieve reacties die haar diep raakten, koos Susie ervoor enkele van de vervelende opmerkingen voor te lezen in een nieuwe video, terwijl ze met tranen in haar ogen vertelde hoezeer deze reacties haar bedroefden.


Er waren velen die begrip toonden voor haar emotionele respons, echter waren er ook personen die van mening waren dat ze geen recht had om te klagen na het maken van controverse veroorzakende uitspraken.

1. Naar eigen zeggen is ze een te knappe moeder
2. Ze wil niet dat haar kinderen de dupe worden van haar knappe uiterlijk
3. Uiteraard kwam er heel veel kritiek op deze video
4. Over smaak valt te twisten
5. Ze zou het heel erg vinden als haar kinderen gepest worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven