Glennis Grace boeken voor je feest: Zoveel kost een half uur!

WhatsApp Image 2023 12 27 at 185428 1jpg

Een van de top zangeressen in Nederland, Glennis Grace, werd geboren als Glenda Batta op 19 juni 1978 in Amsterdam.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Haar zangtalent strekt zich uit over zowel het Nederlands als het Engels, waardoor ze populair is zowel in Nederland als in de Verenigde Staten.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Op slechts 11 jaar oud trad ze al op tijdens het “Unicef Gala for Kids” en maakte indruk op prominenten als Julio Iglesias.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Ze maakte zo’n indruk met haar talent dat ze uitgenodigd werd om samen met hem een duet te zingen tijdens zijn concerten in Ahoy.

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

Een schitterend moment in de carrière van Glennis was toen ze op 16-jarige leeftijd de Soundmixshow won met haar vertolking van Whitney Houston’s “One moment in time”.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

Nadat ze in 2005 het Nationaal Songfestival won met de ballade “My impossible dream”, vertegenwoordigde Glennis Nederland op het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland, wat een belangrijke stap in haar loopbaan was.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

Samen met Evert Abbing nam Glennis de uitdaging aan om aan haar Nederlandstalige album te werken, wat een nieuwe creatieve richting betekende na voornamelijk Engelstalige nummers. Dit leidde tot de release van de single “Dansen met het leven”.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

De doorbraak van Glennis kwam in november 2008 met de release van “Als Je Slaapt”, waarmee ze nationale erkenning kreeg toen Wendy van Dijk tijdens het programma „Life & Cooking” emotioneel werd door haar optreden.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Onderging een nieuwe fase in haar carrière met een unieke stijl die destijds door geen enkele andere Nederlandse artiest werd geëvenaard.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Dankzij deze verandering plukte ze de vruchten; in 2011 werd Glennis Grace erkend als de Beste Zangeres van Nederland door onder andere Buma Stemra.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Ze zegevierde ook in het bekende tv-programma “Van Popster tot Operaster” met het nummer “Habanera” en na vijf jaar aan het conservatorium te hebben gestudeerd, werd ze geprezen als de zangeres met de beste zangstem en techniek in Nederland.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Op 20 mei 2011 bracht ze het met platina bekroonde album “One Night Only” uit, opgenomen tijdens haar eerste soloconcert. Ook was ze te zien in de TROS-serie “De Beste Zangers van Nederland”.

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Wie een optreden van Glennis op een evenement wil, moet rekening houden met een starttarief van 8500 euro voor een half uur.

1. Dit is toch niet te betalen?!
2. Wow, wat een bedrag
3. Hier kan je niet tegenop werken
4. Dit kan ik helemaal niet betalen, jij wel?
5. Het wordt steeds gekker

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven