Gordon krijgt een zenuwinzinking op luchthaven: ‘Het is toch vreselijk’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 134617jpg

Recentelijk lijkt het wat zwaar te zijn voor Gordon. De bekende zanger heeft de laatste tijd aardig wat gereisd en krijgt nu zelfs kritiek voor mogelijke bijdrage aan luchtvervuiling.

Gisteren had Gordon een emotioneel moment op Schiphol. Bij aankomst liep de zanger opgewekt richting de bagagehal, maar daar kreeg hij plotseling een inzinking.

Gordon moest namelijk een paar uur wachten op zijn bagage. Dat is natuurlijk vervelend. Dan is Instagram een uitlaatklep om zijn frustraties te uiten en aan iedereen te tonen hoe lastig hij het heeft. Hij uitte zijn frustratie richting Schiphol en bestempelde het als een ‘shit hole’.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

”Wat is Shiphol (shit hole) een ramp geworden! In de derde wereld gaat het nog beter! Get your shit together.”

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Helaas

De recente gebeurtenissen hebben niet veel opgelost, maar hebben wel de nodige aandacht getrokken, niet alleen van ons, maar ook van Shownieuws.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Ter afsluiting nog een positief geluid: in het najaar zal Gordon zijn eigen realitysoap krijgen. Ondanks eerdere kritiek van Gordon op mediamagnaat John de Mol vanwege zijn hoge salaris, heeft Talpa toch weer toegegeven aan Gordon.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Dus, straks kunnen de toegewijde fans van Gordon genieten van zijn avonturen in het najaar. Gordon laat weten dat er ‘ontzettend leuke dingen’ zijn gefilmd.

Zus van Gordon reageert op breuk: Ze had hem al gewaarschuwd voor Gavin!

Maar laten we niet vergeten dat hij eerder verklaarde dat zijn nieuwe album ‘heel goed’ zou zijn. En we herinneren ons allemaal hoe zijn eerste single van dat album werd ontvangen door het publiek…

1. Gaat nog niet helemaal lekker met hem.
2. Naar eigen zeggen gaat het in de derde wereld nog beter
3. Meneer is woest en dat laat hij dan ook weten!
4. Met dit kiekje laat hij weten dat het een shit hole is!
5. Het leven van Goor gaat nog steeds niet over rozen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven