Gordon vindt kritiek op zijn uiterlijk onterecht: ‘Ik vind zelf dat ik er beter uitziet dan ooit’

WhatsApp Image 2024 06 25 at 161232jpg

Gordon is verbaasd over de kritiek op zijn uiterlijk en vindt deze onterecht. “Ik voel me beter dan ooit”, aldus de SBS 6-realityster.

Eerder zorgde een incident waarin Gordon leek op Bob de Rooij, een typetje van Paul de Leeuw, voor ophef. Gelukkig heeft hij zijn föhn weer teruggevonden en voelt hij zich goed voor zijn leeftijd.

Ondanks dit alles blijft de kritiek aanhouden, zoals ontdekt door de Weekend. Een journalist confronteert Gordon met de vergelijkingen die mensen op sociale media maken, zoals de vergelijking met Willem-Alexander.

Gordon is niet blij met deze opmerkingen: “Dit is zo onzinnig. Het verbaast me dat mensen zulke conclusies trekken en die nog opschrijven ook.”

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

“Wie maakt het wat uit hoe ik mijn haar draag? Ik vind het leuk.”

”En dat is waar het allemaal om draait.” Gordon heeft een gevoel van trots over zijn uiterlijk en geeft aan zich beter dan ooit te voelen:

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

”Naar mijn mening zie ik er beter uit dan ooit. Sterker nog, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in mijn vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen.” Hij benadrukt dat dit een aanzienlijke prestatie is.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Wat betreft zijn liefdesverdriet na de breuk met Gavin Rozario, Gordon geeft aan dat hij zichzelf vorig jaar veroordeelde vanwege zijn onschuldigheid.

Gavin is woedend op Gordon en overweegt stappen te ondernemen!

“Ik was vorig jaar erg teleurgesteld in mezelf, omdat ik zo extreem naïef en onwetend was over Gavin. Hier voelde ik echt spijt over. Ik kon mezelf wel slaan dat ik het niet doorhad, niets zag aankomen.”

Alles wijst op slecht nieuws: Relatie tussen Gordon en Gavin voorbij?

“Er wordt gezegd dat de tijd alle wonden heelt, en dat klopt wel – je leert ook van veel dingen, maar ik dacht serieus dat ik mijn les wel geleerd had na zoveel relaties.”

Gordon met zijn handen in het haar: ‘zwaar weer voor hem op komst’

“Erg intens allemaal. Eerlijk gezegd was dit behoorlijk pittig. Zo beneden de gordel dat ik dacht: woow. Maar ja, ik ben er overheen.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon is absoluut niet blij met de opmerkingen.
2. Hij is verrast en vindt de opmerkingen absurd.
3. Gordon verklaart waarom hij niet tevreden is over de opmerkingen.
4. Velen zien overeenkomsten tussen hem en een bekende Nederlander!
5. Hij vindt het onterecht en niets meer dan onzin!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven