Vrouw (27) trouwt met ex-vader van haar vorige vriend: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

Ondanks het leeftijdsverschil van 24 jaar, heeft de 27-jarige Sydney Dean uit Ohio een relatie met Paul, haar voormalige schoonvader van nu 51 jaar. Ze zijn inmiddels al zeven jaar gelukkig getrouwd.


Sydney kende Paul al sinds haar 11e levensjaar, toen hij in haar leven kwam. Op haar zestiende begonnen ze te daten.


Toen ze elf was, had Sydney een relatie met de zoon van Paul, waarna ze vrienden bleven toen die relatie eindigde.


Na verloop van tijd verloor haar voormalige vriend interesse omdat hij een nieuwe vriendin had. Daarom zocht Sydney toenadering tot Paul.


De band tussen Sydney en Paul groeide steeds sterker en intenser, tot ze uiteindelijk begonnen te daten toen Sydney 16 werd.


Volgens de wet in Ohio, mochten ze pas officieel gaan daten toen Sydney 16 werd. Uiteindelijk hebben ze in 2016 besloten om met elkaar te trouwen.

LadBible sprak met Sydney over de kritiek op haar relatie, waar ze niet door geraakt wordt. Ze deelt: “I have the best intimacy of my life with the man I’ve loved for years.”

Ze heeft een boodschap voor degenen die oordelen: “I know we didn’t meet in a traditional way,

but his son wasn’t giving me attention and he did. Looking back, I found the right man in the family.”

Sydney vond het moeilijk om steun te krijgen van familie en vrienden. “At first, no one wanted to know, but it turned out well. My mother already knew who Paul was. She wasn’t happy when I told her we were a couple.”

“My father also didn’t agree, but he lives in a different state so I don’t see him often. Now my family loves Paul.”

Een taboe kan doorbroken worden door openhartigheid en gesprekken. Er is nog altijd kritiek op relaties met groot leeftijdsverschil.

“Leeftijd is slechts een nummer, ik ben enorm gelukkig met mijn man. Hij behandelt me als een prinses en ik zou niemand anders willen.”

1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses. 2. Nu beseft ze dat ze de juiste man van de familie heeft gekozen. 3. Ze begonnen stiekem te daten toen ze 16 was. 4. Op 11-jarige leeftijd had ze een relatie met zijn zoon. 5. Het koppel is zeer gelukkig samen, zoals ze zelf aangeven.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven