Internet verbaasd: Koppel met groot leeftijdsverschil van dertig jaar krijgt een baby!

WhatsApp Image 2024 07 09 at 111434 1jpg

Een vrouw van 30 jaar is in verwachting van een baby met haar man van 60 jaar en deelt openlijk over de negatieve reacties die ze op sociale media ontvangt.

Larry en Mindy Mikla, afkomstig uit Florida, begonnen een relatie in 2015. Hun paden kruisten na een auto-ongeluk waarbij Mindy betrokken was en Larry, destijds politieagent, haar te hulp schoot.

De vonk sloeg over en een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje, ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil van dertig jaar.

Het echtpaar ziet uit naar de komst van hun eerste kind samen, echter ontvingen ze na het delen van het blijde nieuws in december op social media boze reacties van gebruikers.

Reacties zoals: ”Die jongen krijgt over vijf tot tien jaar geen vader meer’ en ‘Het is triest dat de baby zijn vader niet lang meer zal zien.” werden geuit.


Onderwerp van gesprek is het leeftijdsverschil tussen Larry en Mindy, waarbij Larry vaak als ‘opa’ wordt bestempeld en hun relatie als ‘vies’ wordt gezien, zoals online reacties laten blijken.


Met meer dan 265.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, onthulde Mindy dat ze een jaar lang video’s plaatste voordat Larry opdook. De onverwachte golf van negatieve reacties raakte haar diep.


“Tijdens het opnemen van video’s vroegen mensen achter wie ik aan het praten was,” verklaarde Mindy aan Truly.


“Ik was al een jaar actief op YouTube voordat Larry verscheen, maar toen de vragen kwamen, heb ik hem geïntroduceerd.”


”Er is veel positieve reactie geweest, maar tegelijkertijd hebben we ook veel negativiteit en kritiek gekregen vanwege het leeftijdsverschil, het was nogal verrassend.”


”Ik was er niet op voorbereid en voelde me er niet klaar voor. Nu kan ik er beter mee omgaan, maar het was een hele reis.”


De hoeveelheid haat jegens hen nam aanzienlijk toe sinds ze bekendmaakten dat ze ouders zouden worden.


”Sinds we aankondigden dat we in verwachting zijn, is er een nieuwe golf van negativiteit ontstaan, waarbij mensen de beslissing als egoïstisch bestempelen.”


”Het valt op dat we nog nooit recht in ons gezicht haatdragende opmerkingen hebben gehoord,” wordt gezegd.


”Het lijken vooral toetsenbordstrijders te zijn die liever typen dan spreken,” wordt geconstateerd.


Er wordt benadrukt hoe sociale media een ‘kille en veroordelende omgeving’ creëren, hoewel Mindy ook wijst op de positieve kant, zoals connecties maken met anderen.


”Sociale media kunnen een gevoel van verbondenheid creëren en eenzaamheid verminderen,” verklaart Mindy.

”Er wordt benadrukt dat de online wereld soms meedogenloos kan zijn, met uitdagende situaties. Als er iets gezegd zou moeten worden tegen de critici online, is het vriendelijkheid.”

Ondanks tegenstand, is het doel van het stel om zich te focussen op positieve reacties.

”De steun van velen, de positieve feedback en goede wensen worden enorm gewaardeerd.”

”Reacties zoals: ‘Jullie video’s zijn geweldig’, ‘Jullie hebben me door moeilijke tijden geholpen’, of ‘Tijdens stressvolle examens hebben jullie me rust gegeven’, tonen de reden achter onze inzet.”

Mindy legde uit dat ze hun leven delen in de hoop dat anderen het herkenbaar vinden, niet voor kritiek maar omdat ze ervan genieten.

Na de komst van hun zoontje blijft het gelukkige stel leeftijd en reacties naast zich neerleggen, en genieten ze nog steeds van elkaars gezelschap.

1. Vrouw reageert op online aanvallen met kracht!
2. Felle reactie van vrouw tegen haatdragende trolls!
3. Koppel wordt geconfronteerd met vervelende reacties:
4. Moedige jonge vrouw weerlegt online trollen!
5. Online ontvangt het paar nare opmerkingen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven