Joost Klein zei meteen sorry na gebeurtenis: ‘Dat was niet de bedoeling’

josstjpg

Volgens het Zweedse dagblad Aftonbladet bood Joost Klein meteen zijn verontschuldigingen aan na een incident achter de schermen van het Eurovisiesongfestival.

Nadat hij Nederland had vertegenwoordigd op het festival, werd Klein uitgesloten van deelname aan de finale vanwege een confrontatie met een productiemedewerker.

In eerste instantie waren de details van het incident vaag; het team van Klein beweerde dat hij geïrriteerd was door een cameravrouw die hem filmde direct na zijn optreden, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dit niet te doen.

Aftonbladet onthulde dat Klein ongepast gedrag vertoonde, en het incident werd breed uitgemeten in het Zweedse dagblad.

Volgens getuigen, geciteerd door de krant, werd de zanger ook beschreven als “zeer beledigend”. Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, waardoor er meer aan de hand leek te zijn dan aanvankelijk bekend was gemaakt.


CyberPlanet meldt verder dat Klein aangaf “een beetje gestrest” te zijn geweest door de behoorlijk opdringerige fotografen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Hij zou zijn geduld hebben verloren, zijn arm en een gebalde vuist hebben opgeheven en daarbij de cameravrouw hebben geraakt, waarna hij zou hebben gezegd: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Direct na het incident toonde Klein, volgens aanwezigen achter de schermen, veel spijt en herhaalde meerdere keren:


“Het spijt me, het spijt me.” Het is niet duidelijk of deze excuses ook direct aan de cameravrouw gericht waren.


Joost Klein excuseerde zich meteen na het veelbesproken incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven