Bekende Nederlander spreekt hard over Joost Klein: ‘Onbeschofte opmerkingen’.

joosjpg

De deelname aan het Eurovisie Songfestival is voor Joost Klein en zijn vele fans helaas niet verlopen zoals gehoopt.

Ondanks de brede steun uit heel Europa, is niet iedereen positief over hem. Een opvallende criticus is Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Huisman, 72 jaar oud, heeft zijn goedkeuring publiekelijk gegeven aan de beslissing van de organisatie om Joost te diskwalificeren en heeft expliciet aangegeven geen respect te hebben voor Klein. Hij is van mening dat Joost Nederland heeft geschaad met zijn acties.

Henny was bijzonder uitgesproken op het platform X (voorheen Twitter), waar hij sterk afkeurend sprak over Klein’s gedrag met de Nederlandse vlag.

Hij schreef: “Ik persoonlijk vind het rare gedrag van Joost Klein met de vlag van Nederland, onder andere over je hoofd, meer een reden tot diskwalificatie dan tegen een vervelende cameravrouw roepen: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Een reactie op dit onderwerp was: “Joost zit altijd met een vlag over zijn hoofd.” Hennie was hierover duidelijk: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Ook Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, heeft negatieve opmerkingen gemaakt over Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Santegoeds vond dat AvroTros had moeten ingrijpen tijdens het vlagincident met een vermanende opmerking: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, werpt een ander licht op de situatie. Ze suggereert dat de diskwalificatie misschien te streng was, maar voegt eraan toe:

“Het kan een waardevolle leermoment zijn voor Nederlanders om te begrijpen dat agressie niet overal geaccepteerd wordt en dat hier consequenties aan verbonden zijn.”

De diversiteit van meningen toont de diepte en de emoties die gepaard gaan met Klein’s deelname en diskwalificatie bij het songfestival.

Bekende figuren uiten scherpe kritiek!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven