Slecht nieuws voor de zoon van Frans Bauer: ‘Het is zoals het is’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 170646jpg

Een trouwe groep kijkers volgt wekelijks de avonturen van de familie Bauer. De realityserie van twintig jaar geleden was al razend populair en ook de nieuwe serie oogst veel succes.

Niet alleen papa Frans en mama Mariska zijn populair, maar ook hun charmante zonen trekken veel aandacht.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, vooral onder jonge kijkers. Drie van Frans’ vier zonen hebben vriendinnen die regelmatig in de serie verschijnen.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

In de eerste afleveringen was de vriendin van Fransje Jr. niet te zien vanwege een tijdelijke breuk in hun relatie, wat de jonge vrouwelijke kijkers aansprak die Fransje bijzonder aantrekkelijk vinden.

In een recente aflevering was te zien dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw was overgeslagen, en ze

Terug in de show verscheen.


“Helaas bleek dit van korte duur te zijn, want er zijn opnieuw ontwikkelingen in Fransje’s liefdesleven. Fransje was kort weer gelukkig in de liefde, maar inmiddels zijn hij en Emy weer uit elkaar.”


“Toch heeft Fransje er geen probleem mee dat zijn ex in de serie te zien is: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”


“Het lijkt er echter niet op dat Fransje lang vrijgezel zal blijven. Hij heeft ook op Instagram een grote schare fans. “


“Regelmatig plaatst hij video’s waarin hij zijn outfit van de dag showt. “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


”Een onverwachte wending in mijn creatieve proces leidde tot interessante ontwikkelingen. Een eerste experiment had onverwacht veel impact, wat de publieke reactie positief beïnvloedde.”


1. Een tijdelijke terugval in zijn avontuur…
2. De uitdaging bleek van korte duur voor Frans junior.
3. Hij bezit gelukkig de veerkracht van de jeugd om hiervan te herstellen.
4. Schijn bedriegt, de situatie is minder rooskleurig dan gedacht.
5. Zijn recente inspanningen bleven helaas zonder succes…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven