Schokkend nieuws over zoon van Frans Bauer: ‘We blijven informatie krijgen’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

Frans Bauer kan altijd op de steun van zijn fans rekenen, maar geldt datzelfde voor zijn zonen? Dat is wat Juicechannel beweert.


Volgens Juicechannel houdt zoon Frans Bauer Jr. er een losse moraal op na en wordt beschuldigd van ontrouw. “Hij acteerde alsof hij vrijgezel was!” onthulde het kanaal.


In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. herenigd wordt met Emy.


De reden voor de breuk tussen Frans Jr. en Emy blijft onduidelijk volgens Frans en Mariska, maar volgens Juicechannel heeft Frans Jr. Emy meermaals bedrogen.


“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” deelde Juicechannel via Instagram. “Hij had affaires met meerdere vrouwen.”

Uitvoer van aannames: “Er werd altijd beweerd dat hij vrijgezel was en een schone online track record hielp hem in het bedriegen van anderen.”

Frans’ bedrog kwam aan het licht toen Emy in een realityshow verscheen, wat zijn leugens aan het licht bracht. Op basis daarvan namen de bedrogene contact op met Emy,” zoals gerapporteerd door het kanaal.

Volgens een bericht raakte een van de bedrogenen anderhalf jaar lang in contact met Frans via sociale media.“In april kusten ze elkaar na ontmoeting. Frans wilde meer, maar zij niet.”

Het kanaal Juicechannel deelde verschillende posts gerelateerd aan Frans’ ontrouw, inclusief een uitwisseling op Snapchat. Zij melden dat dit niet de eerste keer was dat Frans vreemdging.


“Diverse dames blijven zich melden over contact met Frans zonder kennis van zijn relatie.” Er zijn ook beschuldigingen aan het adres van Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, over contact met andere dames.


“Christiaan vertoont vergelijkbaar gedrag, zij het subtieler. Maar op Snapchat gaat hij behoorlijk verleidelijk te werk,” aldus een bron die berichtte aan Juicechannel.


1. Als deze berichten waar zijn, betekent dat niet veel goeds.
2. De aandacht is nu gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Het zijn zeker geen positieve berichten.
4. Hoe zullen zijn ouders hierop reageren?
5. Dit zijn beslist geen gunstige berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven