Frans Bauer junior doet alsof hij Mariska is

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

Op dit moment staat de aandacht van de juicekanalen gericht op Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Een opmerkelijk incident over de 19-jarige wordt gedeeld door Juicechannel naast de verhalen over zijn vermeende bedrog. “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!”

Juicechannel meldde vorige week dat Frans Jr. niet trouw was tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan.”

Op Instagram schreef Juicechannel: “Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd.”

Verhalen over de zoon van Frans blijven binnenkomen bij het kanaal. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”


Nadat Frans Jr. recentelijk een afspraak had, heeft hij zich niet meer laten horen op het afgesproken moment toen zijn date contact probeerde op te nemen.


Een bericht dat leek te zijn verstuurd door Mariska: “Wat stond er in het bericht?”


Vanaf Frans Jr.’s telefoon werd het volgende bericht verstuurd: “‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’.”


Het bericht vervolgde: “‘Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!'”

Volgens Juicechannel was het niet Mariska die het bericht schreef, maar Frans zelf. Juicechannel zegt: “Dit was gewoon Frans zelf.”

“Frans beweerde later dat hij was aangereden en stuurde een ziekenhuisfoto van zichzelf. Maar later bleek dat deze foto van een eerdere operatie was.”

Frans Jr. stuurde de ziekenhuisfoto naar zijn date om haar te overtuigen, maar zij bleek niet naïef te zijn en trapte er niet in.

“Haar vriendin stuurde vervolgens een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij wist van niets.”

1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven