Jutta Leerdam deelt belangrijke boodschap met iedereen.

juttajpg

Een onverwachte wending deed zich voor in het professionele leven van Jutta Leerdam toen ze niet verder mocht bij Jumbo-Visma.

De talentvolle schaatsster met haar opvallende verschijning stond voor enige tijd zonder team.

Verbazing bij video: Jutta Leerdam heeft plotseling dikke lippen!

Er gingen geruchten rond over een mogelijke overstap naar Team IKO, maar nu heeft Jutta zelf via Instagram onthuld wat haar besluit is.

Jutta Leerdam doorbreekt mediastilte: ‘Er zijn al zoveel dingen gebeurd’

In een eerlijke update deelde ze haar gedachtegang en de knoop die ze heeft doorgehakt over de mogelijke overstap.

Heeft Jutta een politieknop? ‘Bedreigd vanwege relatie met Jake’

Jutta deelde het volgende in haar boodschap aan haar volgers: “Deze week was een keerpunt voor mij, de keuze was niet makkelijk.”

Jutta Leerdam wordt van alle kanten gewaarschuwd:

In haar verklaring benadrukte ze dat “elke route zijn voor- en nadelen heeft” en dat haar overstap naar Team IKO niet heeft opgeleverd wat ze zocht.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten:

Ze voegde eraan toe: “omdat dat uiteindelijk meer van haar nam dan wat ze ervoor terug zou krijgen.” Hierdoor bleven er slechts twee mogelijkheden over: stoppen met schaatsen of solo verdergaan.


Jutta heeft besloten om solo verder te gaan. Zij verklaarde: “Een individuele route is niet altijd leuk. Het is vaak stressvol, het is soms eenzaam, maar als ik win is het het waard.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Jutta is dankbaar voor de steun die ze ontvangt en waardeert de gesprekken die ze heeft gevoerd met verschillende teams. Ze zei: “Er zijn veel signalen dat dit is wat ik wil, dus ik ga het gewoon doen.”

In de nieuwe opstelling zal Jutta verantwoordelijk zijn voor het plannen van haar trainingen en alle daarbij horende organisatorische taken zelf moeten uitvoeren.

Volgers speculeren dat deze stap Jutta meer vrijheid zal geven, met name in haar privéleven.

Deze zelfstandige aanpak zou haar mogelijk in staat stellen om vaker naar de Verenigde Staten te reizen, waar haar vriend Jake Paul verblijft, en meer quality time samen door te brengen.

Wellicht toch de beste keuze voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven