Hoe is het nu met Joost Klein na het tegenvallende weekend? ‘Een bewogen paar dagen’

jjjpg

Joost Klein, op Lelystad Airport geland, is weer terug in Nederland, na zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival op zondagavond.


RTL Boulevard heeft gemeld dat Joost Klein, reizend met een privévliegtuig, rond half acht aankwam op Lelystad Airport.


Na een incident met een cameravrouw direct na zijn optreden in de tweede halve finale, werd Joost Klein diskwalificeerd, wat leidde tot zijn terugkeer.


Zowel NPO als AVROTROS hebben bezwaar gemaakt tegen de diskwalificatie, waarbij AVROTROS stelt dat het slechts om een “dreigende beweging” ging, terwijl de cameravrouw een ander verhaal heeft, volgens de European Broadcasting Union (EBU).

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De Zweedse krant Aftonbladet rapporteerde dat haar camera ernstige schade opliep tijdens het incident.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Omtrent Klein’s prestaties op het Eurovisie songfestival, deelde Twan van de Nieuwenhuijzen, hoofd van de selectiecommissie, met RTL Boulevard dat Klein het onder deze omstandigheden “best wel oké” doet.


Het weekend werd omschreven als emotioneel en complex door hem, waarbij de verwerking van emoties nog niet compleet is.


“We zijn natuurlijk heel erg teleurgesteld,” voegde hij toe, terwijl het team desondanks met gemengde gevoelens de finale heeft gevolgd.


Klein nam zelfs deel aan een afterparty van het Songfestival. “Joost is een knappe en sterke persoonlijkheid. Zo staat hij daar in en zo gaat hij ermee om,” concludeerde Twan.


Deze editie van het songfestival zal niemand inderdaad snel vergeten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven