Boze Lieke Martens: ‘Ik ben heel erg teleurgesteld’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Lieke Martens toonde haar teleurstelling na de recente interlandwedstrijd. Haar onvrede was duidelijk zichtbaar.

Ondanks een prachtige internationale carrière, was Martens teleurgesteld dat ze haar team geen overwinning kon bezorgen in de EK-kwalificatie tegen Finland.

“Ik heb veel mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is wel zuur,” deelde Martens geëmotioneerd voor de camera van de NOS.

Zelfs na een warm afscheid in eigen land, inclusief een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer in Tampere tijdens het 1-1 gelijkspel niet zo feestelijk.

“Ik baal ervan dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden willen zich direct kwalificeren voor het EK en ik had ze graag beter achtergelaten, maar ik heb niet genoeg kunnen bijdragen. Ik ben erg teleurgesteld.”


Met zeven punten uit vier wedstrijden staat Oranje nog steeds goed in de poule, ondanks het gelijkspel.


Italië en Noorwegen hebben elk vijf punten en nog twee wedstrijden te gaan. De eerste twee teams plaatsen zich direct voor het EK.


Lieke Martens, Europees kampioen met Oranje in 2017, staat tweede in zowel het aantal interlands als topscorerslijst met 62 doelpunten.


1. Lieke baalt enorm en noemt het wel heel ‘erg zuur’
2. Kan me voorstellen dat dit een enorme domper moet zijn.
3. De teleurstelling is enorm groot bij Lieke
4. Ze baalt dat ze het niet goed kan afsluiten
5. Ontzettend zuur voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven