Loiza Lamers gaat in discussie met Johan Derksen!

WhatsApp Image 2024 05 16 at 141515 2jpg

Loiza Lamers maakte haar debuut bij Vandaag Inside en voerde daar een pittig gesprek met Johan Derksen.

Vanwege zijn directe uitspraken, vroeg Derksen zich onlangs hardop af of Nikkie de Jager een ‘man of vrouw’ is, om zichzelf vervolgens te corrigeren met ‘zij’.

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

Lamers merkte op dat zowel René van der Gijp als Johan eigenlijk heel attent zijn: “Dat vind ik dan zo jammer.”

‘Achter de schermen zijn jullie zo lief, maar gisteravond noemde je Nikkie een ‘jongetje’. Daarna corrigeerde je jezelf naar ‘zij’, dus ik denk: je doet het expres.”

Johan stamelde: “Ja, nee, nee, nee, maar: ik ben daar niet zo goed in.” Lamers reageerde scherp: “Ja, maar hoeveel jaren ben je er al niet zo goed in?”

Johan uitte zijn reactie: “Ik kan het ook niet meer bijhouden. Je hebt ook dat meisje of die jongen of…” Hierop onderbrak Lamers: “Nee, we zeggen meisje, helemaal als ik er ben.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Er werd gesproken over Raven van Dorst, die zich niet identificeert als man of vrouw. Johan gaf aan: “Dan weet ik ook niet wat ik moet zeggen.”

Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Gordon: ‘Je hebt nichten en valse nichten’

Lamers reageerde streng op dit onderwerp: “Ja, maar als ík niet weet wat ik moet zeggen, dan lees ik me óf in of ik denk: ik brand m’n handen er niet aan.”

Johan gaf toe: “Jawel, maar ik ben, met alle respect, in jullie branche ook niet zo geïnteresseerd om me daarin te verdiepen.”


In een gesprek toonde Johan zijn zachte kant: “Het gaat maar om één ding: of je kind gelukkig is. En de rest speelt geen enkele rol.” Lamers reageerde positief: “Nou, dat vind ik waanzinnig. Dankjewel. Dat vind ik fijn om te horen.”


Afsluitend zei ze: “Uiteindelijk zijn we allemaal mens. Soms is het gewoon net iets te hard en vind ik het een beetje makkelijk scoren.”


Johan Derksen had de verkeerde tegenover zich!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven