Louisa Janssen vraagt om steun voor afscheid na verdrietig nieuws!

WhatsApp Image 2024 06 19 at 105213 2jpg

“Ervaar momenteel zwaar rouwproces” meldt Louisa Janssen. Na het verlies van haar broertje twee jaar geleden, heeft ze nu opnieuw een geliefd familielid verloren: haar oom is plotseling overleden.

“Louisa deelt emoties over tragisch nieuws op Instagram. We hebben steun nodig omdat oom geen verzekering had en familie moeilijkheden heeft met kosten voor passend afscheid,” laat ze weten.

“Steun gevraagd vanwege ontbreken verzekering; mijn nicht Johanna en wij als familie vragen om kleine bijdrage,” meldt Louisa op haar Instagram.

“Niemand verplicht tot bijdrage, maar elke euro welkom voor mooi afscheid van oom,” benadrukt ze.

Louisa heeft eerder haar gevoelens uitgesproken over moeilijke gebeurtenissen die haar diep hebben geraakt en bijna tot een burn-out hebben geleid.

Vriendschap Michella en Louisa verbroken: ‘Na de actie heb ik besloten afstand te nemen’

“Mijn gedrag naar mensen uit mijn inner circle spijt me enorm,” heeft ze bekendgemaakt.

In het begin van het jaar nam Louisa de tijd om te rouwen en alles te verwerken in het buitenland, wat volgens haar een positieve invloed had op haar welzijn.

Op dit moment staat Louisa voor een nieuwe uitdaging na het plotselinge verlies van haar oom. Onze gedachten zijn bij Louisa en haar familie in deze zware tijden.


Op een donatiepagina wordt vermeld dat Louisa en haar familie ernaar streven om een bedrag van 12.500 euro in te zamelen om de kosten te dekken voor het afscheid van haar oom.


1. Louisa heeft als doel om een waardig afscheid te regelen. 2. Ze benadrukt dat het vrijwillig is en niet verplicht. 3. Opnieuw wordt de familie geconfronteerd met een groot, onverwacht verlies. 4. Helaas was er geen verzekering en ontbreekt het aan financiële middelen. 5. Daarom vraagt de familie om een beetje steun van vrienden en volgers.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven