McDonald’s kondigt aan dat een geliefde burger terugkomt op het zomermenu!

mcdo 1jpg

Bij de start van de zomer onthult de fastfoodketen hun nieuwste zomermenu vol opwindende verrassingen.

De geliefde McSpicy maakt een glorieuze comeback, tot groot plezier van alle liefhebbers van een beetje pit in hun burger.

Het is weer die tijd van het jaar waar McDonald’s ons verwent met hun jaarlijkse zomermenu.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Naast de terugkeer van de McSpicy zijn ook verfrissende drankjes van de partij, waaronder de populaire Citrus Lemonade en een nieuwe Red Fruit Lemonade, perfect voor het lessen van de dorst op warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Maar dat is nog niet alles, want de Sharebox keert ook terug. Ideaal voor een dagje in het park of een gezellige avond met vrienden, deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en maar liefst drie smakelijke sauzen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

In deze periode maken zowel de Chicken Big Mac als de Cheese Snacks hun terugkeer op het menu, naast andere lekkernijen.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

Het assortiment van McDonald’s bevat meer dan alleen de geliefde Big Mac, en elke persoon heeft zijn eigen voorkeuren als het om fastfood gaat.


De werknemers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ook regelmatig zelf met korting consumeren, weten vaak welke gerechten de moeite waard zijn.


Business Insider sprak met huidige en voormalige medewerkers om uit te vinden welke maaltijden zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:


De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een rijke geschiedenis. Het was het eerste non-hamburgergerecht op het menu in 1965 en werd sindsdien een icoon. Vooral tijdens de vastentijd is het populair omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Volgens Business Insider is een van de favoriete gerechten van voormalig president Trump meestal twee visburgers, twee Big Macs en een grote chocolademilkshake tegelijk bestellen.

Uit gesprekken met medewerkers blijkt echter dat de Filet-O-Fish niet zo geliefd is. Een ex-medewerker uit Virginia beschouwt de visburger vooral als geschikt voor oudere klanten vanwege de zachtere textuur, maar hijzelf vindt de smaak niet lekker. Een ander personeelslid omschreef het gerecht als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota gaf aan dat hij nooit opteert voor de gezondere menukeuzes, zoals de salades. Hij is geen liefhebber van de overvloed aan sla en groenten en merkt op dat de calorieën verrassend hoog zijn.

De ‘Crispy Chicken Salad’ heeft 520 calorieën, terwijl de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ er 490 bevat. In vergelijking heeft een Big Mac 540 calorieën.

Business Insider heeft twee medewerkers die de kipburgers vermijden geïnterviewd. Ze geven aan dat deze vol zitten met boter en daardoor ongezonder zijn dan ze lijken.

Een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging heeft laten weten dat hij altijd de nieuwe gerechten op het menu vermijdt en de voorkeur geeft aan de basisproducten van de fastfoodketen.

Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel. Hun menukeuze wordt beïnvloed door persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes.

Onthoud dat smaken verschillen en wat de een lekker vindt, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven