Foto’s verspreid van vrouw die achter camera zat: Misschien betrokken bij incident met Joost Klein?

jkjpg

De discussie rond Joost Klein en zijn diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival 2024 in Malmö zorgt nog steeds voor opschudding.


Er wordt gespeculeerd dat het nog weken kan duren voordat het onderzoek van de Zweedse politie naar het incident met de cameravrouw meer opheldering zal brengen.


AVROTROS heeft gemeld dat de cameravrouw de wens van Joost om na zijn optreden niet gefilmd te worden, heeft genegeerd.


Joost had gevraagd om niet gefilmd te worden vanwege de emotionele lading van zijn lied, dat gaat over zijn overleden ouders.


Ondanks zijn verzoek is er toch gefilmd, wat Joost uit frustratie leidde tot een dreigende reactie naar de cameravrouw. Dit zou hebben geleid tot zijn diskwalificatie.

Er zijn overwegingen dat deze actie wellicht een reactie kan zijn op uitlokking, wat mogelijk resulteert in een disproportionele straf.

Er wordt momenteel gewacht op een officiële uitspraak over deze kwestie, waarbij velen benieuwd zijn naar eventuele beeldmateriaal dat als bewijs kan dienen, hoewel er nog onzekerheid bestaat over het bestaan van dergelijke beelden.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De exacte aanklacht tegen Joost is nog niet publiekelijk gemaakt, aangezien het maken van “een dreigende beweging” op zichzelf niet lijkt voldoende te zijn voor diskwalificatie.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Op sociale media worden beelden verspreid van een potentiële cameravrouw die naar verluidt Joost stiekem heeft gefilmd achter de schermen, waar het verboden was om opnames te maken.


Door te doen alsof ze iemand anders filmde, probeerde ze de regels te omzeilen terwijl ze eigenlijk inzoomde op Joost.


Op de video stond vermeld: “Dutch representative [Joost] houdt niet van ons en vroeg om niet gefilmd te worden. Ik respecteerde zijn wens en nam een foto van onze mooie danseres!”


Dit voegt een extra dimensie toe aan de al complexe situatie rondom de deelname van Klein aan het songfestival. Het is jammer en het blijft ongemakkelijk.

Deze beelden laten goed zien dat ze aan het treiteren zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven