Rijke Frans Duijts vindt dat hij te weinig verdient: ‘Veel werk, weinig geld’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 120049 1jpg

Er vond vorig jaar een blijvende verandering plaats in het imago van Frans Duijts. Voorheen stond hij bekend als de zanger die hard werkte en naast zijn zangcarrière ook actief was in zijn eigen sloopbedrijf.

Vorig jaar echter liet Frans een andere kant van zichzelf zien door openlijk zijn rijkdom te tonen, terwijl hij altijd trots was op zijn bescheidenheid en arbeidsethos.

Op uitnodiging van Shownieuws was hij aanwezig bij de levering van zijn nieuwe, zeer dure Ferrari.

Hoewel het rijden in een Ferrari al de wenkbrauwen doet fronsen, zet het openlijk tentoonstellen van dergelijke luxe zijn acties op een ander niveau.

Echter lijkt zelfs dit niet genoeg voor Frans. In een recent interview met Beau Monde uit hij zijn onvrede over zijn salaris, waarbij hij aangeeft dat hij verre van gul beloond wordt voor zijn inspanningen:

Frans Duijts over zijn huwelijk: ‘Er kwamen steeds meer irritaties'

Als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik vaak: ‘Hard werken, weinig verdienen.’ Natuurlijk, ik verdien hartstikke goed.”

Frans Duijts over zijn huwelijk: ‘Er kwamen steeds meer irritaties'

”Maar kijk je naar de uren die ik elke week draai, dan is het niet altijd in verhouding. Vorig jaar heb ik in totaal 163 optredens gedaan. Dat is best een heleboel en daarnaast doe ik ook nog allerlei andere dingen.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

Ondanks Frans goed boert volgens verschillende websites, die namelijk melden dat hij goed is voor zo’n 2 miljoen euro, vindt hij zelf te weinig.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Naar eigen zeggen verdient hij te weinig voor de uren dat hij werkt: “Verschillende likeuren en shotjes exporteren naar veertien landen…”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

”Voor de hobby handelen in onroerend goed. Ik ben altijd druk en aan het ondernemen, dus ik werk gewoon veel. Kijk, in eerste instantie werk je hard om de top te bereiken.”

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Maar als je daar in de buurt komt, moet je misschien nog wel harder werken om daar te blijven. Er is een team van 23 mensen continu bezig met het merk Frans Duijts.”

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

1. Naar eigen zeggen verdient hij gewoon te weinig… 2. Zijn inkomsten zijn volgens hem verre van royaal. 3. Frans vindt dat hij te weinig geld verdient: 4. Naar eigen zeggen werkt hij keihard maar verdient hij te weinig! 5. Hij heeft toch wel medelijden met zichzelf….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven