Olcay Gulsen: ‘Ik heb alle informatie goed gecheckt’

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Op dit moment is het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer gericht op Olcay Gulsen, dat bekend staat om het blootleggen van neppe designeritems.


Met een volgersaantal van rond de 315.000 heeft dit account al eerder bekende personen zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne belicht.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

De aandacht wordt nu gevestigd op Olcay Gulsen met een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, waarvan experts beweren dat deze overduidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar voorkeur voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Onder andere blogposts als ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’ zijn door haar gepubliceerd.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

De impact van het kopen van nepdesignerwaren wordt door velen onderschat. In een interview met Harpers Bazaar Arabia deelde Alastair Gray, een onderzoeker naar namaak, de duistere kanten van deze industrie:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. Op hun Instagram-account laten ze weten in een verklaring:

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“Dit is geen haatpagina. De verhalen gaan alleen over duidelijk neppe tassen en zijn geen persoonlijke aanval. Alle informatie is zorgvuldig gecontroleerd met raadpleging van externe experts.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Aan Yvonne Coldeweijer werd verteld dat de aandacht die de Vedder zussen kregen nadat ze in de schijnwerpers waren gezet op een account, hen deed schrikken.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Bij een van de Vedders werd de originele foto vorige keer verwijderd. Hierdoor verdween de foto automatisch uit de stories van de Birkin slayer,” legt de bron uit. “Het meest interessante is dat de Birkin daarna nooit meer op sociale media is verschenen.”


De impact wordt door velen vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven