Triest nieuws: Roy Donders en zijn partner Michelle hebben opnieuw een groot verlies geleden

WhatsApp Image 2024 05 07 at 164923jpg

Een moeilijke periode voor Roy Donders en zijn partner Michelle, aangezien zij onlangs afscheid hebben moeten nemen van hun geliefde hondje Fifi.

Op social media deelden ze het verdrietige nieuws en Michelle beklemtoonde hoe Fifi al geruime tijd leed aan een zwak hart en medicatie nodig had.

Vriendin Roy Donders komt met groot nieuws: ‘Oh spannend’

Vol emotie voegde ze eraan toe: “Het gemis van haar vriendinnetje Lola heeft haar uiteindelijk gebroken en de laatste zes weken waren zwaar.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Michelle deelde verder dat Fifi, die bijna elf jaar lang haar steun en toeverlaat was, nu vredig rust naast Lola. “Wat gaan we jou missen,”Ze schreef: “Rust zacht, lieve Fifi.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor vriendin Roy Donders: ‘Ik kan wel janken’

Op Instagram Stories deelde Roy ook het verdrietige nieuws. Hij plaatste een foto van Fifi en herinnerde aan het recente verlies van hun andere honden, waaronder Paris, die na bijna 15 jaar bij het gezin te zijn geweest overleed.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Ondanks deze moeilijke periode hebben Roy en Michelle ook positief nieuws: hun realityserie “Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders” keert terug voor een nieuw seizoen.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Deze serie zal eind mei te zien zijn op TLC en discovery+ en volgt het dagelijks leven van Roy Donders en Michelle.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht, jullie waarschijnlijk ook niet’

Er werd in het eerste seizoen vooral gefocust op de zwangerschap van Michelle en de geboorte van hun dochter Romi. Het komende seizoen zal onder andere de doop van Romi laten zien, evenals de transformatie van Roy’s voormalige kliniek naar een wellness & spa.

Vriendin Roy Donders doet belangrijke oproep: ‘Daar had ik blijkbaar last van’

Jeetje wat heftig en allemaal zo vlak achter elkaar

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven