Ongelooflijk verhaal over feestende prinses Alexia: ‘niet geschikt voor televisie’

al 1jpg

De ‘Partyprinses’, zoals prinses Alexia bekend staat, is de middelste van de drie Nederlandse prinsessen.

Ondanks haar reputatie lijkt ze echter ook de meest terughoudende prinses te zijn als het gaat om het delen van haar bezigheden, wat velen verwarrend vinden.

Tijdens het jaarlijkse fotomoment van Willem-Alexander en het koninklijk gezin was royaltykenner Rick Evers aanwezig.

Tijdens een uitzending van De Oranjezomer deelde hij gisteravond zijn inzichten, waarbij opviel dat Alexia zelden iets van betekenis zegt:

Het zijn toch mensen die de geschiedenis schrijven uiteindelijk, dus je wil wat dingen van ze weten. Vraag het vooral niet aan Alexia, want die wil helemaal niks vertellen. Dat vind ik dan wel weer jammer…

Hélène Hendriks: “Wat is dat? Want Alexia, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij Koningsdag en toen werd ze een beetje bestempeld als: arrogant…

Omdat hij de ontwijkende antwoorden van de middelste prinses zat is, overweegt Rick om haar op een meer directe manier te benaderen: “Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen.”

“‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar,’ nou, blablabla.”

“We hebben er helemaal niks aan. Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan.”

“Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja…” Dan besluit Rick om het wat smeuïger te maken…

Alexia, de ‘Partyprinses’ van de drie prinsessen, staat bekend als de meest uitgesproken van het koninklijke gezin.

Rick onthult: “In dat beeld herkent zij zich niet helemaal… Echter, verhalen uit het Haagse die niet geschikt zijn voor televisie, zijn mij bekend.

Jack van Gelder, ook aanwezig, besluit te vissen: “Indien je nog terug wilt komen, zou ik het nu openbaren!

Ook presentatrice Hélène wil meer weten: “Natuurlijk! Als vrienden onder elkaar! Laat maar horen, Rick! Eén smeuïg detail. Zeker weten!

Hélène bevestigt dat zij en Dyantha Brooks daar ook in geïnteresseerd zijn. Het lijkt erop dat het Rick voorlopig verboden is om bij de fotomomenten aanwezig te zijn.

1. Deze journalist zal wel niet meer welkom zijn bij de fotomomenten!
2. De fotomomenten kan deze journalist nu wel vergeten!
3. Deze journalist zal nooit meer welkom zijn bij persmomenten.
4. Dat was gelijk de laatste keer voor deze journalist.
5. Dit verhaal zal hem duur komen te staan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven