Jonge man kiest voor plastic uiterlijk: ‘Ik vind het mooi’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 143906jpeg

Ontmoet hier Patrick, een persoon die recentelijk de aandacht trok vanwege zijn eigenzinnige benadering van zelfexpressie via cosmetische ingrepen.

Patrick heeft in totaal £58.000 ($72.719) besteed aan Botox, fillers en operaties om een popperig uiterlijk te bereiken.

Hij staat bekend om zijn gebleekte blonde haar, lange wimpers en volle lippen, wat vaak leidt tot de vergissing dat hij een vrouw is.

Desondanks heeft Patrick duidelijk aangegeven dat hij zichzelf niet als vrouw ziet en heeft hij de echte reden onthuld waarom hij niet van plan is om te stoppen met cosmetische ingrepen.

De reden van Patricks keuze blijft een persoonlijke overweging.

Intrigerend aan de benadering van zelfexpressie is de focus op het bereiken van de zogenaamde ‘plastische look’.

Dit resulteerde in een uitgave van maar liefst £ 58.000 aan cosmetische ingrepen, waaronder onlangs de toevoeging van een volledige set facings voor £ 2.500.

Op 18-jarige leeftijd begon Patrick met cosmetische ingrepen en legde uit dat hij een vrouwelijker uiterlijk prefereerde omdat zijn natuurlijke kenmerken al vrij vrouwelijk waren.

Volgens Patrick heeft hij geen interesse in geslachtsverandering zoals sommigen dat wel doen voor een vergelijkbaar uiterlijk. Hij gaf ook aan dat hij geniet van het afwisselen van rollen tussen man en vrouw.

“Mijn gezicht aanpassen naar vrouwelijke trekken is voor mij comfortabeler”.

“Omdat mijn natuurlijke kenmerken niet erg mannelijk waren,” zei hij.


Het is het vermelden waard dat Patrick sinds hij op zijn 18e verslaafd raakte, regelmatig elke maand fillers krijgt op verschillende delen van zijn gezicht. Bijvoorbeeld zijn lippen, kin, onder zijn ogen en wangen, en ook elke 3 maanden Botox.


Patrick heeft in totaal £ 45.500 uitgegeven aan cosmetische behandelingen sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon.


Naast fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift gehad. Hij zei: “Ik hou van de plastic look.”


Patricks ultieme doel bij het ondergaan van verschillende cosmetische procedures was om een symmetrisch en onberispelijk uiterlijk te bereiken, zoals een pop.


“Het is belangrijk voor me om er goed uit te zien, het laat zien dat ik om mezelf geef en dat ik een streven naar perfectie heb. Ik heb geïnvesteerd in operaties en ben van plan om dat voort te zetten.”


1. Volgens zijn verklaring waren zijn uiterlijke kenmerken niet erg mannelijk…
2. Geniet ervan om te switchen tussen mannelijke en vrouwelijke rollen.
3. Wenst niet als vrouw geïdentificeerd te worden…
4. Bereid alles te doen voor een popperig voorkomen.
5. Vindt het gemakkelijker om zich als vrouw aan te passen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven