Opmerkelijke reactie van zangeres Israel op vraag over diskwalificatie Joost Klein!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 121434jpg

Na het drukke Eurovisie Songfestival zijn nu de resultaten van de halve finales bekend.

Nederland behaalde een uitstekende tweede plaats in de tweede halve finale, met in totaal 182 punten.

Oostenrijk, België, Griekenland en Malta gaven opvallend genoeg elk twaalf punten aan Nederland.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In deze ronde ging de overwinning echter naar Israël, die 194 punten behaalden, inclusief twaalf punten van Nederland.

Tijdens de finale verliep de avond echter minder soepel voor Nederland, vanwege een incident achter de schermen met een productiemedewerker. Dit leidde uiteindelijk tot de diskwalificatie van de Nederlandse bijdrage. Armenië eindigde als derde in deze halve finale met 137 punten.


Een land, dat 18 punten verzamelde en als dertiende eindigde, ontving vijf punten van een ander land. De winnaar uit Zwitserland behaalde een vierde plaats in de televoting tijdens een van de voorrondes.


In een andere ronde was het een spannende strijd tussen twee landen, waarbij het ene land nipt als winnaar uit de bus kwam.


Een ander land maakte de top drie compleet, een teken van de competitieve en onvoorspelbare aard van dit muzikale evenement.


Na het spektakel werd er een interview gehouden voor de camera met iemand. Wanneer er een vraag wordt gesteld over de diskwalificatie van iemand anders, besluit deze persoon weg te lopen.

Wat moet je hierover zeggen? 🤔🤔

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven