Vreemde vondst in bord van winkel: ‘veel ruimte om in te passen’

bord 1jpg

In een bijzondere wending van gebeurtenissen werd een vrouw aangetroffen die bijna een jaar lang het dak van een supermarkt in Midland, Michigan, als haar thuisbasis gebruikte.


De 34-jarige had zich gevestigd in het reclamebord van een Family Fare-supermarkt, inclusief een geïmproviseerd kantoor met een minibureau, vloerbedekking, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant.


De aanwezigheid van de vrouw werd ontdekt toen aannemers eind april een verlengsnoer vonden dat niet thuishoorde op het dak.


Het reclamebord waarin ze verbleef, bleek leeg van binnen te zijn met een toegangsdeur, waardoor haar verblijf daar mogelijk was.


Een vertegenwoordiger van de politie beschreef de ruimte als “voldoende om er net in te passen”, wat ook betekende dat ze er weer uit kon komen, wat uiteindelijk gebeurde.


Na rapportage van de aannemers over een ongebruikelijk snoer, schakelde de supermarkt de politie in, wat leidde tot de ontdekking.


Nadat de politie haar confronteerde, vertrok de vrouw zonder verzet, zeggend: “Maak je geen zorgen, ik ga weg.”
Ze wordt niet aangeklaagd maar mag het pand niet meer betreden.


De supermarkt heeft haar de bijnaam ‘Rooftop ninja’ gegeven vanwege haar jaar van onopgemerkte verblijf op het dak.


Er waren verschillende meningen over haar acties, maar het incident eindigde zonder aanklachten.

Op het moment dat mensen haar zagen, was haar verblijfplaats een mysterie en niemand had een vermoeden dat ze bovenop het dak was neergestreken.

Voor de autoriteiten blijft het een puzzel hoe de dame ongemerkt het dak kon betreden en verlaten.

“Het is ongekend in mijn tienjarige loopbaan,” verklaarde de politiewoordvoerder. “Dit was totaal onverwacht, maar ik hoop dat het haar goed zal gaan.”

Wat een verhaal… hoe dan?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven