Actie: 2500 producten worden goedkoper!

acti 1jpg

“Voor trouwe bezoekers van de bekende keten Action is er goed nieuws, want er is nu een nieuwe concurrent die vergelijkbare producten aanbiedt tegen bodemprijzen.”

“Hoewel dit gunstig kan zijn voor consumenten, zal Action zelf waarschijnlijk minder blij zijn met dit nieuws.”

“Al jaren staat de Action bekend als dé plek waar je een divers assortiment aan producten kunt vinden, van huishoudspullen tot cosmetica, speelgoed, glas- en aardewerk, spullen voor buiten en in de tuin en zelfs verfspullen.”

“Niet te vergeten ook telefoonaccessoires, zoals goedkope laadkabels of koptelefoons, ruim voorradig zijn. Kortom, bij Action vind je het allemaal.”

In de afgelopen tijd heeft Action een nieuwe concurrent genaamd ‘Die Grenze’ verwelkomd, die snel terrein wint op de Nederlandse markt.

De focus van deze keten ligt op het aanbieden van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen, wat voldoet aan de behoeften van veel klanten.

Medikamente Die Grenze (MDG), beter bekend als ‘Die Grenze’, is sinds 2007 actief en heeft zijn eerste filiaal geopend in Denekamp.

Met een groeiend klantenbestand en toenemende omzet zorgt Die Grenze voor enige nervositeit bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de koploper zijn als het gaat om betaalbaarheid?


Er is bekendgemaakt dat Action de prijzen van 2.500 producten zal verlagen, wat suggereert dat de concurrentie tussen beide ketens zal verhevigen.


1. Klanten zullen blij zijn met deze verlagingen!
2. Action maakt een slimme zet in deze tijd.
3. De competitie zal intensiveren!
4. Goed nieuws voor Action-klanten!
5. Lichte onrust bij deze keten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven