Rian Donders erg geschrokken door verhaal van Roy: ‘Dat vind ik naar’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 131640jpeg

Roy Donders heeft zijn zus Rian volledig in shock achtergelaten door zijn verleden van pesterijen in zijn biografie te onthullen.

Rian deelt met weekblad Party dat ze erg geschrokken is van Roy’s pestverhaal, vooral omdat hij dit nooit eerder heeft gedeeld.

“Het heftigste vond ik het pestverhaal wat zich op de basisschool heeft afgespeeld. Dat hij gepest werd, heeft Roy nooit verteld,” aldus Rian.

Rian maakt direct gebruik van het verhaal van haar broer om aan te tonen dat pesten nog steeds een probleem is in de samenleving.

“Dat vind ik erg. Of het nou op social

Op school moet aandacht worden besteed aan de media. “Ik ben van mening dat niemand moet worden gepest vanwege wie ze zijn,” zegt ze.


Haar nadruk ligt op het vermijden van het vellen van een oordeel over anderen. “Maar ja, andere mensen zijn daar heel erg in,” eindigt ze.


Roy heeft onlangs zijn biografie uitgebracht waarin hij lezers een kijkje geeft in de minder bekende kant van de roem.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Hij heeft onlangs openheid gegeven over zijn geaardheid, aangezien veel mensen nieuwsgierig zijn naar zijn voorkeur voor mannen of vrouwen.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Dit wordt ook beïnvloed door eerdere relaties met mannen en zijn huidige relatie met Michelle. Roy verzet zich tegen de gewoonte van het categoriseren van mensen.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

“Als mensen me het labeltje ‘homo’ gaven, vond ik dat erg. Ze hoeven me dus ook geen bi of hetero te noemen. Ik ben gewoon ik, laat me.”

1. De zus van Roy vertelt dat ze enorm geschrokken is door het gebeuren.
2. Rian onthult dat de schrik er behoorlijk in zit!
3. Rian laat weten dat ze dit niet wist!
4. Zus Rian is behoorlijk van slag door dit verhaal!
5. Rian is ontzettend geschrokken en behoorlijk van slag!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven