Zoon Rob de Nijs deelt verdrietig nieuws: Binnenkort afscheid nemen.

nijsjpg

De familie De Nijs lijkt op dit moment geen tegenslag te missen. Robbert, de zoon van Rob, en zijn kersverse vrouw Sharon vertellen aan weekblad Privé dat ze binnenkort afscheid moeten nemen van hun hondje Piet, die al een tijdje ziek is.

Sharon legt uit: “Hoogstwaarschijnlijk door een tumor in of op zijn milt. De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken.” Desondanks blijft Piet, ondanks zijn ziekte, nog steeds vrolijk rondwaggelen.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

“Met zijn prednisonkuur is hij voorlopig okee. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.”

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Voor Sharon en Robbert is elke extra dag met Piet een geschenk, maar helaas nadert het onvermijdelijke afscheid snel, wat natuurlijk ontzettend zwaar op hen drukt.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Mensen die zelf een hond hebben (gehad) weten maar al te

De uitdagende taak waar Robbert vorig jaar voor stond, was om zijn geliefde ten huwelijk te vragen in Zuid-Afrika. Dit zorgde voor immense vreugde bij zijn vader Rob, die helaas worstelt met de ziekte van Parkinson.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Zijn diepste verlangen was om aanwezig te zijn bij het huwelijk van zijn zoon. Aan het einde van vorige maand ging deze wens eindelijk in vervulling.

Robbert en Sharon, beiden fervente dierenvrienden, gaven elkaar het jawoord in dierentuin Burgers’ Zoo, wat een schitterende dag was voor alle aanwezigen. Op de foto’s straalt Rob van geluk tijdens de festiviteiten.

1. Het lijkt erop dat de familie weinig ellende bespaard blijft
2. De familie krijgt wel erg veel ellende en verdriet op hun bordje.
3. Wensen hen uiteraard veel sterkte de komende tijd
4. Jeetje wat een zorgen weer voor de familie.
5. Het leven kan zo ontzettend hard zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven