Salarissen van Oranjevoetballers gedeeld: Dit zijn de 5 best betaalde spelers!

WhatsApp Image 2024 06 25 at 124812jpeg

Voetballers worden algemeen gezien als zeer goed betaalde professionals, maar de exacte bedragen bleven lange tijd geheim. Recentelijk zijn echter de salarissen van enkele spelers bekend geworden.

Volgens Capology verdienen de spelers van het Nederlands elftal onvoorstelbare maandelijkse bedragen. Laten we enkele opmerkelijke cijfers bekijken.

Drama in Eindhoven: Hooligans compleet losgegaan op voetballende kinderen!

Memphis Depay, die teleurstellend presteerde tijdens het EK, verdient 8,75 miljoen euro per jaar bij Atletico Madrid. Zelfs na zijn vertrek uit de club blijft hij een aanzienlijk bedrag verdienen tot het einde van zijn contract.

Frenkie de Jong staat bovenaan de lijst van best betaalde spelers. Ondanks zijn regelmatige blessures ontvangt de middenvelder een imposante jaarlijkse vergoeding van 37,5 miljoen euro voor zijn prestaties op het veld.


Matthijs de Ligt heeft een jaarlijks inkomen van 16 miljoen euro, waardoor hij een comfortabel leven leidt zonder financiële zorgen.


Aan de andere kant verdient Joey Veerman met een jaarlijks salaris van 800.000 euro duidelijk minder dan zijn collega’s bij PSV.


Hoewel deze bedragen bruto zijn en belastingen nog moeten worden afgetrokken, is er weinig medelijden te verwachten voor deze goed betaalde sportsterren.


Top 5 best betaalde spelers

1. Frenkie de Jong: 37,5 miljoen

2. Matthijs de Ligt: 16 miljoen

3. Georginio Wijnaldum 15 miljoen

4. Virgil van Dijk: 13,4 miljoen

5. Nathan Aké: 9,7 miljoen


1. Dit is de top 5 best betaalde Nederlandse spelers:
2. Wat een bedragen zeg, absurd zo extreem hoog!
3. Deze inkomens zijn voor de gemiddelde persoon ondenkbaar!
4. De salarissen van de spelers zijn openbaar gemaakt:
5. Deze voetballers hoeven zich nooit meer zorgen te maken over centjes!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven